Sari la conținut

3 FRUCTE SECRETE PENTRU RESTABILIREA COLOANEI VERTEBRALE

  Vom dezvălui un alt secret, care o să vă permită să vă recuperați în mod eficient și rapid, să reduceți durerile de spate după un antrenament intens. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar de 3 fructe.

  Secretele de a adăuga rezistență și de a reduce încărcătura asupra mușchilor și a coloanei vertebrale au fost păstrate din cele mai vechi timpuri. Au reușit să le dezvăluie antrenorii și sportivii .
  De atunci, ele au fost predate din generație în generație. Astăzi vom dezvălui un alt secret care vă permite să vă recuperați în mod eficient și rapid, să reduceți durerile de spate după un antrenament intens. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar de 3 fructe.

  Pentru a vă trezi cu putere și energie în fiecare dimineață, este suficient să folosiți un amestec de trei ingrediente zilnic înainte de culcare: prune, caise uscate și smochine. Durata cursului este de 1,5 luni.

  Raportul optim de proporții:

  5 bucăți caise uscate;
  1 smochin mare;
  1 prună uscată (neapărat uscate!).

  Care este secretul acestui amestec de vitamine? Toate aceste fructe uscate conțin substanțe care contribuie la restaurarea țesuturilor discurilor intervertebrale. Consumul regulat de produse va îmbunătăți elasticitatea și stabilitatea coloanei vertebrale fără a fi nevoie de corecție manuală.

  Vă rugăm să rețineți, în mod individual, că aceste ingrediente nu au aceeași putere ca în complex. Numai cu aspectul lor proporțional corect puteți obține un rezultat minunat. În același timp, amestecul de fructe exercită un efect magic atât asupra forței sexuale masculine, cât și asupra libidoului feminin.

  Care este puterea fiecărui fruct
  3 fructe secrete pentru noapte vor restabili coloana vertebrală și vor adăuga forță

   
  Smochine
  Aceasta este cea mai veche plantă cultivată, a cărei utilizare permite vindecarea tuturor bolilor de bătrânețe.
  În timpul nostru, fructul este utilizat ca profilactic împotriva cancerului. De asemenea, îmbunătățește activitatea glandei tiroide. Este important să rețineți că smochinele conțin până la 70% zahăr, prin urmare fructele sunt contraindicate pentru diabetici.

  3 fructe secrete pentru noapte vor restabili coloana vertebrală și vor adăuga forță

  Caise uscate
  Caisul uscat este un normalizator constant al sistemului cardiovascular. Caisele conține o varietate de K, P, Fe, Ca, vitamina B5 și caroten.

  3 fructe secrete pentru noapte vor restabili coloana vertebrală și vor adăuga forță

  Prune uscate
  Infuzarea prunelor uscate este extrem de utilă pentru rinichi, ficat. Eficace în bolile reumatice și ateroscleroza. Datorită conținutului ridicat de vitamină K, prunele întăresc pereții vaselor de sânge, normalizează activitatea mușchiului cardiac, sistemul nervos.

  Chiar dacă nu practicați sporturi profesionale, vizitați rareori sală de gimnastică, acest amestec miraculos vă va afecta favorabil bunăstarea. Așteptăm să împărtășiți rezultatele cu noi!

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns