Sari la conținut

Aceste 4 sucuri vă vor ajuta să vă curățați rinichii

  Toxinele afectează funcția rinichilor și a ficatului, trebuie să conducem un stil de viață sănătos, având grijă de ceea ce mâncăm. În acest articol, vă vom prezenta 4 băuturi sănătoase care vă pot curăța rinichii și pot filtra fluxul de sânge!

  Rinichii noștri pot fi extrem de sensibili la consumul de alimente și băuturi. Trebuie să îi protejăm, astfel încât să eliminăm periodic toate toxinele, precum și excesul de lichid din organism.

  Iată 4 băuturi care vă vor ajuta să vă curățați rinichii și să filtrați fluxul de sânge!

  Suc verde

  Acest suc este bogat în nutrienți și antioxidanți și este foarte eficient pentru eliminarea toxinelor.

  Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de următoarele legume: spanac, varză, dovlecei, patrunjel, salată, morcovi, castraveți și țelină.

  Se amestecă toate ingredientele într-un blender și se bea imediat. Acest lucru vă va ajuta să vă curățați corpul de toxine și vă va curăța cu siguranță rinichii.

  Suc de afine

  Afinele reduc fosfatul de calciu. Excesul de oxalat de calciu poate fi cauza principală a formării de pietre la rinichi. Sucul de afine va ajuta să evitați infecția rinichilor.

  Suc de sfeclă

  Conținutul ridicat de potasiu face ca sfecla să fie utilă în lupta împotriva hipertensiunii arteriale, dar elimină și toxinele și acidul uric.

  Sfecla conține betaina-un compus fitochimic cu proprietăți antioxidante. Acest lucru poate elimina acumularea de struvit și fosfat de calciu din rinichi.

  Suc de lămâie

  Consumul de suc de lămâie crește nivelul de citrat în urină. Acest lucru ajută la evitarea formării de pietre la rinichi.

  Strângeți 4-5 lămâi în 1 litru de apă rece, sau stoarceți o lamaie în 150-200 ml de apă caldă.

  Beți băutura dimineața înainte de micul dejun. Acest lucru vă va curăța rinichii și vă veți simți mult mai bine!