Sari la conținut

Cum să luați ulei de chimen negru / Beneficii Ulei de chimen

  Uleiul de chimen negru a fost folosit de foarte mult timp pentru a trata o varietate de afecțiuni. Are un efect general de întărire, îmbunătățește compoziția sângelui, ajută la combaterea bolilor bronho-pulmonare, gastrointestinale , tratează bolile organelor ORL și face față rapid durerii de dinți și de cap. În diferite situații, se prescrie o doză diferită de medicament.

  Instrucțiuni


  1
  Uleiul de chimen negru are un efect imunostimulator, antimicrobian, antiinflamator, antioxidant, expectorant, analgezic și calmant. Există tehnici atât pentru utilizarea externă a produsului, cât și pentru interior.
  Într-o formă diluată, medicamentul nu este mai puțin eficient decât în pură.


  2
  Dacă aveți astfel de manifestări de alergie, cum ar fi dermatita de contact, urticaria, bronhospasmul, astmul, conjunctivita alergică sau rinita, luați o linguriță de ulei de chimen negru de două ori pe zi. Nu înghițiți medicamentul imediat, țineți-l pentru o vreme sub limbă.


  3
  Dacă aveți probleme cu somnul sau adâncimea somnului, luați o lingură de ulei de chimen negru înainte să vă culcați, amestecată cu aceeași cantitate de miere și diluată într-un pahar de băutură caldă. Tratamentul va avea un efect calmant, ca urmare a faptului că insomnia va dispărea.


  4
  Cu dureri musculare, beți o linguriță de ulei de chimen negru de trei ori pe zi. În plus, frecați zonele dureroase cu ulei încălzit.
  Cu un sindrom puternic de durere în proporții egale, amestecați o lingură de ulei de chimen negru și miere. Amestecul rezultat se bea în întregime.


  5
  Cu o durere de cap, luați o lingură de ulei concentrat.


  6
  Cu durere de dinți, clătiți-vă gura cu ulei.


  7
  Pentru răceli, adăugați o linguriță de ulei de chimen negru la băutura fierbinte. Doza zilnică maximă de 5-6 linguri. Medicamentul nu numai că ajută la desfundarea nasului și a tusei, ci și la întărirea imunității, accelerând recuperarea.


  8
  Cu excitabilitate nervoasă crescută, deteriorarea memoriei, amețeli frecvente și alte anomalii neurologice, amestecați 7-10 picături de ulei cu o linguriță de miere. Luați amestecul rezultat și beți-l cu jumătate de pahar de apă. Pentru un efect persistent, faceți un tratament de curs de 3-4 săptămâni de 2-3 ori pe zi.