Sari la conținut

Curățarea vaselor cerebrale – Tehnici unice


  Curățarea regulată a vaselor de sânge vă va permite să scăpați de gravitatea în cap, durerile de cap vor dispărea, starea de spirit se va îmbunătăți.

  Am pregătit pentru dvs. 5 rețete eficiente și dovedite pentru curățarea vaselor cerebrale.


  Curățarea vaselor cerebrale-tehnici unice:

  Metoda 1: mierea și nucile, umpleți cu nuci o jumătate de litru de borcan, mărunțiti cu un blender și turnați-le cu miere naturală, astfel încât stratul superior de nuci să fie acoperit cu miere. Adăugați la amestec o linguriță de scorțișoară măcinată și o jumătate de linguriță de ghimbir măcinat.

  Se amestecă bine totul și se pune în frigider pentru o zi.
  Luați amestecul de vindecare de trei ori pe zi câte o lingură înainte de mâncare timp de o jumătate de oră până când veți goli borcanul.

  Metoda 2: Miere si suc de ceapă, stoarceți suc de ceapă o treime dintr-un pahar, amestecați-l cu un pahar de miere naturală, utilizați acest amestec de vindecare câte o linguriță de trei ori pe zi timp de o jumătate de oră înainte de mese.

  Amestecul nu numai că va curăța eficient vasele de sânge, ci și va întări imunitatea.

  Metoda 3: Sucuri naturale, zilnic timp de o jumătate de oră înainte de prânz și cină, utilizați o jumătate de pahar de suc de rodie (alternativ cu suc de mere și morcovi) — evitați sucul din magazin, rețineți că sucul ar trebui să fie cât mai natural posibil, faceți sucuri proaspete stoarse.

  Metoda 4: Infuzia de brusture, turnați cu apă clocotită într-un termos, o mână (aproximativ 10 grame) de rădăcini uscate de brusture, se lasă să se infuzeze timp de 8-10 ore, apoi se scurge și se pune într-un loc rece.

  Luați 4 linguri cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Cursul de admitere este de o lună.

  Metoda 5: Produse utile, pentru îmbunătățirea generală a corpului și curățarea vaselor de sânge ar trebui zilnic timp de o jumătate de oră înainte de micul dejun să consumați o mandarină, 8-10 buc.stafide și 5-6 nuci, după 15-20 de minute bea un pahar de apă amestecat cu o linguriță de miere și o felie de lămâie.