Sari la conținut

Curățarea corpului cu semințe de in și miere – o detoxifiere foarte rapidă și eficientă

  O combinație unică de semințe de in și miere este o mare oportunitate de a curăța întregul organism. Acest remediu va ajuta la întărirea imunității și a vaselor de sânge, precum și la curățarea intestinelor.

  Datorită acumulării unui număr mare de toxine în intestin, mișcările peristaltice încep să încetinească și intestinul duce la o varietate de boli și afecțiuni.

  Curățarea corpului cu semințe de in și miere
  În miere există un număr mare de enzime speciale care ajută la descompunerea grăsimilor. În plus, mierea completează rezerva de vitamine, normalizează activitatea întregului tract digestiv, îmbunătățește somnul, calmează nervii și chiar îmbunătățește starea de stres.

  Mierea întărește imunitatea și are proprietăți antibacteriene. Conține acid folic, caroten, vitaminele K, E, grupa B, precum și glucoză pură.

  Semințele de in sunt pline cu omega-3. Acești acizi grași nesaturați elimină nu numai toxinele si substanțele cancerigene, ci și din colesterolul rău. Semințele de in au substanțe utile care luptă eficient împotriva constipației, aterosclerozei, alergiei, gastroenteritei. De asemenea, semințele de in accelerează metabolismul, datorită conținutului de acizi activi. Semințe utile de in sunt foarte bune și pentru sănătatea femeilor, datorită conținutului de seleniu și fitoestrogeni.

  Healthy green smoothie made with spinach, banana and flax seed. Green detox smoothie for weight loss.

  Curățarea corpului cu miere și semințe de in este o detoxifiere foarte rapidă și eficientă.

  Cum pregătim un amestec de miere și semințe de in?
  Pentru a face acest lucru, într-un blender, puneți 1 măr verde, 1 lingură de miere și 1 lingură de semințe de in și un pahar de apă. Merele trebuie să fie curățate în prealabil. Amestecați bine, amestescul rezultat se bea în fiecare dimineața peste o zi pe stomacul gol timp de o lună. Remedierea va ajuta la scăderea arsurilor la stomac, balonare, constipație. Acest amestec stimulează perfect intestinele, curăță corpul și chiar promovează pierderea în greutate.

  În situații dificile, puteți pregăti un alt remediu. Se toarnă un pahar de apă clocotită cu 1 lingură de semințe, lăsați-le să se umfle și să se răcească. Când semințele vor fi acoperite cu mucus, adăugați 1 lingură de miere. Consumați acest amestec zilnic dimineața pe stomacul gol timp de două săptămâni. După aceea, trebuie să treceți la consumul conform rețetei de mai sus. Și după 2 săptămâni, remediul va trebui înlocuit cu iaurt natural.

  Contraindicații
  Toată lumea a auzit de contraindicații pentru utilizarea mierei, dar puțini oameni știu despre semințele de in. Vreau să vă avertizez, se pare, nu toată lumea poate folosi semințe.

  Nu puteți folosi semințe cu

  polichistoza, fibrom uterin, endometrita;
  mastopatie;
  colecistită;
  pietre în vezica biliară și urinară;
  lipsa de iod;
  inflamația corneei ochiului;
  obstrucție intestinală;
  colită.;
  intoleranță individuală la produs.

  Chiar și în ciuda beneficiilor unice ale amestecului de miere și semințe de in, înainte de a utiliza aceste remedii, asigurați-vă că consultați un medic specialist. De asemenea, nu uitați că remediile populare pot acționa ca o terapie suplimentară.