Sari la conținut

Metode Naturiste care te vor face să uiți de durerea de cap

  Curățarea regulată a vaselor de sânge vă va permite să scăpați de gravitatea în cap, durerile de cap vor dispărea, starea de spirit se va îmbunătăți.

  Am pregătit pentru dvs. 5 rețete eficiente și dovedite pentru curățarea vaselor cerebrale:

  Curățarea vaselor cerebrale-tehnici unice:

  Metoda 1: Miere și Nuci

  Măcinați cinci nuci și amestecați bine cu o lingură de miere naturală de tei, adăugați un vârf de scorțișoară și ghimbir zdrobit, amestecați, puneți amestecul timp de o zi în frigider. Luați acest amestec de vindecare de trei ori pe zi câte o lingură timp de o jumătate de oră înainte de mâncare.

  Metoda 2: Suc de ceapă și Miere
  Stoarceți suc de ceapă, o treime dintr-un pahar, amestecați cu un pahar de miere naturală, utilizați un amestec de vindecare o linguriță de trei ori pe zi timp de o jumătate de oră înainte de mese. Amestecul nu numai că va curăța eficient vasele de sânge, ci și va întări imunitatea.

  Metoda 3: Sucuri naturale
  Zilnic cu o jumătate de oră înainte de prânz și cină, beți o jumătate de pahar de suc de rodie (alternativ cu suc de mere și morcovi), rețineți că sucul ar trebui să fie cât mai natural posibil, încercați să faceți sucuri proaspete stoarse.

  Metoda 4: Infuzie de Brusture
  Turnati o mâna (aproximativ 10 grame) de rădăcini uscate de brusture cu apă clocotită într-un termos, se lasă să se infuzeze timp de 8-10 ore, apoi se scurge și se pune într-un loc rece. Luați 4 linguri cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Cursul de admitere este de o lună.


  Metoda 5: Pentru sănătatea generală a organismului și purificarea vaselor de sânge, ar trebui să mâncați câte o mandarină, o mână de stafide și nuci la fiecare jumătate de oră înainte de micul dejun, beți un pahar de apă amestecat cu o linguriță de miere și o felie de lămâie la 15-20 de minute.

  P. S. Dacă vă place acest articol, distribuiți-l cu cei dragi și cu prietenii.