Sari la conținut

15 alimente care sunt utile pentru a mânca noaptea

  Multe diete populare interzic consumul de alimente după ora 18:00. Dacă te duci la culcare la ora 22:00 și ai luat cina la ora cinci-nu vei putea adormi.

  Nu este nevoie de extremizm, doar nu mâncați înainte de a merge la culcare mese grase și grele. Corpul tau va fi extrem de recunoscător pentru mese ușoare!

  Am pregătit o listă de produse care pot fi consumate după 18:00 și după 22:00 … oricând. Ele sunt utile și suficient de scăzute pentru a afecta orice dietă în timp ce vă saturați și nu interferați cu somnul puternic.

  • Ciuperci

  În sine, ciupercile nu sunt atât de calorice. Dacă le fierbeți și nu le prăjiți într-o cantitate mare de ulei, atunci acesta sunt un produs alimentar. Și nici nu sunt grele pentru stomac, doar că suntem obișnuiți să le servim cu o mulțime de ingrediente diferite pe care toți împreună le creează cu adevărat un sentiment de greutate în stomac.

  • CAVIAR DE LEGUME

  În caviarul de legume, gătitl la domiciliu nu este absolut nimic dăunător. Alegeți o opțiune pentru gustul dvs.-ciuperci, dovlecei, vinete. Caviarul de legume, în orice caz, va fi foarte gustos și consistent.

  • Zmeură

  Zmeura poate fi consumată chiar și după ora 18:00. În ceea ce privește caloriile, ele sunt foarte puține. Zmeura conține un număr mare de vitamine și minerale, care îmbunătățesc starea pielii și normalizează activitatea tractului gastro-intestinal.

  • Cod

  Peștele alb aparține categoriei de alimente dietetice. Una dintre cele mai utile pentru sănătatea umană este codul. În acest pește există vitamine și elemente valoroase care merg numai în favoarea, întărirea imunității și normalizarea muncii multor organe.

  • Porumb Fiert

  Porumbul nu este doar un produs util, ci și un produs foarte gustos. Preferința nu trebuie acordată porumbului conservat, ci porumbului fiert. Acesta elimină excesul de colesterol din organism și previne acumularea de rezerve de grăsime.

  • Nectarine

  Nu renunțați la nectarine, în ciuda faptului că fructele nu sunt recomandate pentru a mânca în după-amiaza. În nectarine este o concentrație ridicată de fibre, care, dimpotrivă, ajută la accelerarea metabolismului și previne acumularea de grăsimi.

  • Caise

  100 de grame de caise conțin doar 42 de kilocalorii. Prin urmare, între ciocolată, biscuiți și caise, merită să alegeți fructele.

  Napi

  Aceasta este o legumă foarte utilă, care trebuie să fie în dietă. Napi curăță eficient corpul, întărește imunitatea și încarcă corpul cu energie.

  • Varză

  Absolut toate tipurile de varză sunt bogate în vitaminele B, care participă la toate procesele importante din corpul uman. Deci, este perfect pentru cină.

  • Cambulă

  Iată un alt pește util care poate și ar trebui să fie mâncat după ora 18:00. Cambulă conține metionină. Proprietățile utile ale acestei substanțe sunt că poate descompune grăsimile.

  • Kiwi

  Kiwi este pur și simplu un produs indispensabil pentru cei care doresc să piardă în greutate. Kiwi ajută organismul să ardă și să descompună grăsimea, ameliorează gravitatea în stomac și normalizează echilibrul apă-sare.

  • Țelină

  Țelina pentru o masă de seară este pur și simplu ideală

  • Pere

  Dacă ți-e foame, mănâncă un măr? Nu, preferința ar trebui să fie acordată unei pere. După un măr, apetitul se va juca cu o nouă putere, dar o pere suculentă va stinge perfect senzația de foame. Și calorii în ea sunt chiar mai puține.

  • Sfeclă roșie

  Sfecla aparține categoriei de produse esențiale. Ajută la reglarea metabolismului grăsimilor, împiedicând astfel obezitatea. sfecla este utilă în orice formă. Prin urmare, puteți experimenta-gătiți, coaceți sau mâncați-o brut.

  Atenție: acordați atenție caracteristicilor individuale ale corpului! Dacă sunteți contraindicat în anumite alimente – nu le consumați. Dacă există îndoieli – consultați un specialist!

  Lasă un răspuns