Sari la conținut

Botoxul se odihnește! Nu credeam că efectul va fi atât de vizibil.…

  Produsele cosmetice anti-îmbătrânire speciale acționează mai eficient dacă sunt combinate cu o îngrijire la domiciliu și măști naturale! Aceste rețete pe care le veți citi acum, efectul poate fi comparat cu injecțiile cu Botox. Acordați o atenție deosebită măștii de brânză.

  Îngrijirea pielii la domiciliu

  Mască cu pudră de cacao
  15 g de pudră de cacao de calitate se diluează cu lapte cald pâna veți obține o masă. Aplica masca pe fata curata si tine timp de 20 de minute, se spală cu apă rece.

  Această mască naturală readuce pielea la un aspect radiant, înflorit! În cazul dacă aveți o plasă de riduri mici, pielea va deveni elastică și foarte netedă.

  Masca cu vitamina C
  Luați jumătate de banană si o faceți terci, apoi turnați conținutul fiolei de vitamina C. Masca trebuie să fie groasă. Țineți aceastț mască de vitamine hrănitoare pe față timp de 20 de minute.

  Această mască îmbunătățește procesul de reînnoire a celulelor pielii în straturi profunde. Efect incredibil de întinerire și hidratare…

  Mască de brânză
  1 lingura brânză de vaci gras amestecat cu 2 linguri smântână și jumate linguriță de sare. Se amestecă bine amestecul, aplicati și țineți pe față timp de 20 de minute, se spală cu apă caldă.

  Calciul și magneziul, care se găsesc în brânză de vaci, sunt substanțe foarte valoroase. Ele stimulează procesul de producere a colagenului și ajută pielea să facă față îmbătrânirii.

  Masca cu ceara de albine
  Topiți 1 lingură de ceară de albine, amestecați cu 1 linguriță de miere și 2 linguri de suc de ceapă proaspătă. Aplicați amestecul cald pe față. După 10 minute îndepărtați resturile măștii cu un șervețel umed.

  Nu uitați să aplicați în fiecare dimineață un remediu care stimulează activitatea celulelor pielii din jurul ochilor! De asemenea, frecarea pielii cu gheață în zona pleoapelor este bună.

  Infuzie pentru o piele veșnic tânără
  1 linguriță. scoarță de stejar zdrobită, 1 lingură tei și 1 lingură mărar 2 căni apă clocotită. Se lasa la infuzat, apoi după 2 ore, stoarceți și adăugați un vârf de acid citric în ea. Ștergeți pielea cu această soluție în fiecare seară.

  Infuzia ajută la ridurile timpurii. Toate datorită acțiunii magice de tonifiere a pielii!

  Masaj pentru a îmbunătăți tenul
  Pentru a face să strălucească sănătatea feței, nu uitați de masaj! Este foarte util pentru câteva minute pe zi pentru a face grimasă, implicând în această acțiune cât mai mulți mușchi faciali posibili. Îmbunătățește circulația sângelui pielii și a mușchilor feței, împiedicând îmbătrânirea și făcând conturul feței mai clar.

  În fiecare seară, ar trebui să faceți un masaj al pielii, ușor, fără ciupituri – Doar presare și mângâiere. Crema preferată sau ser pentru față completează perfect această procedură utilă, îmbunătățind tenul.

  Îngrijirea feței la domiciliu – o sarcină foarte simplă, toți cititorii obișnuiți știu despre asta! Distribuie acest articol prietenelor tale.

  Lasă un răspuns