Sari la conținut

3 CELE MAI SIMPLE ȘI MAI EFICIENTE REȚETE PENTRU TRATAMENTUL PANCREASULUI


  Remedii populare care există pentru tratamentul pancreasului

  Pancreasul este un organ destul de important în corpul uman, este responsabil într-o anumită măsură atât pentru digestie, cât și pentru procesele metabolice. Pancreasul este secretat de sucul pancreatic necesar pentru digestie, glucagonul și, de asemenea, insulina.

  În acest sens, pancreasul este un organ destul de important și tulburările în activitatea duce la dezvoltarea diferitelor patologii, cum ar fi psoriazisul, pancreatita, diabetul etc.

  Deci, ce remedii există pentru tratamentul pancreasului?

  Reteta №1
  Pentru tratament, un astfel de remediu popular, cum ar fi mărarul, sau mai degrabă semințele sale, este excelent. Semințele de mărar trebuie măsurate într-o cantitate de o linguriță și se toarnă în apă clocotită (un pahar). După o oră, perfuzia poate fi considerată gata și consumată, pre-filtrată. Întregul volum trebuie utilizat în timpul zilei, consumând puțin.

  Reteta №2
  Una dintre cele mai frecvente și cele mai eficiente remedii pentru tratament este ovăzul, care trebuie consumat cu siguranță și sub orice formă. Ovăzul din cele mai vechi timpuri este considerat util, iar în medicina populară nu numai a țării noastre, proprietățile sale utile au fost apreciate de medicamentele multor țări încă din trecut. Foarte recomandat pentru utilizare în tratamentul pancreasului, fulgi de ovăz obișnuit pe apă, fără adaos de ulei și sare. Ar trebui să fie mâncat de mai multe ori pe zi timp de o săptămână, în special un mic dejun compus din acest fel de mâncare este considerat util. Puteți înlocui terci pe o infuzie de ovăz, care ar trebui să se prepara astfel: o jumătate de kilogram de ovăz se toarnă un litru de apă clocotită și infuzat timp de o oră, după care infuzia ar trebui să se scurgă și de trei ori pe zi pentru a bea o jumatate de cana.

  Reteta № 3
  Lămâie, patrunjel și usturoi, pe baza cărora se pregătește următorul medicament pentru tratamentul pancreasului. Se ia un soi de lămâi, în care nu există semințe deloc. Deci, lamâia să fie în coajă, dar fără sâmburi în cantitate de 1 kg, precum și 300 gr. usturoi și patrunjel răsuciți cu o mașină de tocat carne și amestecă. În principiu, acest remediu pentru tratamentul pancreasului poate fi considerat gata, poate fi depozitat în frigider, de preferință într-un vas din sticlă, de exemplu, într-un borcan. În timpul tratamentului, medicamentul trebuie luat 1 linguriță. de trei ori pe zi, timp de 15 minute înainte de mese.

  Lasă un răspuns