Sari la conținut

CURĂȚAȚI VASELE ȘI SÂNGELE: REȚETA – 7 PAHARE

  Această rețetă este extrem de simplă, constă doar din sucuri.

  Ingrediente doar 7, fiecare a сâte 200 de grame. De aceea și este numită reteta 7 pahare. Pregătiți suc de morcovi, sfecla rosie, ridiche, lamaie, usturoi și amestecațile. De asemenea, amestecați totul cu vin și miere. Acest amestec trebuie păstrat în frigider.

  Luați o lingură de minute cu 20-30 înainte de mese, de trei ori pe zi.

  Ingrediente :

  Vin Kagor.
  Suc de morcovi.
  Suc de ridiche.
  Suc de lămâie.
  Suc de sfeclă.
  Suc de usturoi (aproximativ 15 cuișoare medii)
  Miere naturală.

  Un astfel de amestec întinerește corpul, îmbunătățește starea generală a corpului, curăță sângele și vasele de sânge. După administrarea acestui amestec de sucuri, se îmbunătățesc indicatorii de sânge, crește hemoglobina din sânge, dispar durerile de cap, și se normalizează tensiunea.
  Un astfel de amestec de sucuri elimină substanțe nocive, săruri, zguri, toxine din organism. Acest amestec de sucuri ajunge pentru aproximativ 1,5 luni.

  De asemenea, curăță perfect și sucul de afine, luați o sută de grame de trei ori pe zi înainte de mese timp de trei săptămâni.

  Curăță vasele de sânge și sucul de mesteacăn. Acesta este un instrument excelent. În curând se va începe colectarea de suc de mesteacăn. Nu ratați momentul. În timpul sezonului, se recomandă să beți 5 litri de suc pentru a vă curăța sângele și vasele de sânge.

  Dar, înainte de a aplica un remediu popular, consultați-vă medicul.

  Lasă un răspuns