Sari la conținut

Taie Lămâie Și Ține În Dormitor… Uite De Ce!

  Știm cu toții cât de benefice sunt lămâile. Știai că lămâile pot îmbunătăți și trata anxietatea și depresia? De fapt, lămâile pot fi folosite pentru multe lucruri diferite, iar componentele lămâilor oferă multe beneficii pentru sănătate. Totuși, acest fruct este perfect și pentru gospodărie, nu doar pentru bucătărie.

  Astfel, motivul pentru care am scris articolul de astăzi este să vă prezint câteva dintre utilizările mai puțin cunoscute ale lămâilor.

  Utilizare
  De exemplu, poți tăia lămâile și să le pui căpătâile lângă pat înainte de culcare. Trebui să le lași până în dimineața următoare. Ele vor oferi următoarele beneficii :

  Vor reîmprospăta aerul din cameră
  Luptă cu oboseală și mahmureală, lăsând mintea proaspătă si limpede
  Ameliorează respirația și astmului bronșic
  Va energiza corpul.
  Dacă veți repeta acest lucru zilnic, rezultatele vor fi mult mai vizibile.

  Beneficiile uleiurilor esențiale de lămâie
  În plus, uleiurile esențiale pentru lămâie oferă și alte beneficii, acestea sunt următoarele.

  Dezinfectant Natural
  Se amestecă 40 de picături de ulei de lămâie și 20 de picături de ulei de ceai și un vârf de cuțit de oțet alb într-o sticlă spray de 16-oz într-o sticlă de pulverizare de 16 oz plină cu apă și pulverizați-o în baie pentru a elimina mucegaiul de la duș și a dezinfecta blaturile.

  Spălătorie
  Dacă ați lăsat rufele în mașina de spălat pentru prea mult timp și miros urât, ar trebui să adăugați câteva picături de ulei doar pentru a neutraliza mirosul.

  Mâini Curate
  Adăugați câteva picături de ulei esențial de lămâie în săpunul pe care îl folosiți de obicei și îndepărtați grăsimea și dezinfectați mâinile.

  Spălare Pe Față
  Uleiurile esențiale de lămâie vor înmuia pielea și vor îmbunătăți tenul. Mai mult, va hrăni pielea. Pentru a lupta cu acneea, spălați fața cu un amestec de ulei de lămâie și bicarbonat de sodiu și miere.

  Scădere În Greutate
  Se adaugă 2 picături de ulei esențial de lămâie într-un pahar cu apă și se bea de 3 ori pe zi pentru a stimula metabolismul și veți pierde o anumită greutate.

  Înălbitor Pentru Dinți
  Frecați dinții cu un amestec de ulei esențial de lămâie, bicarbonat de sodiu și adăugați ulei de nucă de cocos și spălați timp de 2 minute.

  Dispoziție Îmbunătățită
  Pulverizează uleiul în aer pentru a spori starea de spirit și de a trata depresia.

  După cum puteți vedea lămâile sunt foarte benefice și le puteți folosi pentru o mulțime de lucruri. Prin urmare, nu ezitați să le folosiți mai ales în dormitor.

  Lasă un răspuns