Sari la conținut

Durerea de spate – Tratament în mod Natural / Remedii, Exercitii

  În zilele noastre, tot mai mulți oameni suferă de dureri de spate, cauzate cel mai des de șederea excesivă, și inactivitate fizică. Cea mai deseori întâlanită durere de spate este una dintre zonele joase din spate.

  Cine e în pericol?
  Riscul crescut de durere de spate include totul, de la munca fizică continuă până la o poziție sedentară continuă. În plus, persoanele care suferă de osteoporoză sau anomalii congenitale ale coloanei vertebrale după o intervenție chirurgicală sau un prejudiciu coloanei vertebrale sunt, de asemenea, la risc de a suferi de durere de spate.

  Tratament pentru prevenirea durerilor de spate
  Tătăneasa
  Tătăneasa este o plantă care se găsește de obicei pe pajiști și în apropierea apei, este foarte benefică pentru tratarea și ameliorarea durerii de spate. Poți vindeca și elimina durerea de spate folosind un unguent făcut din extract de rădăcină de tătăneasă. Tot ce trebuie să faceți este să frecați 4 grame de acest unguent pe spate în locul cu durere timp de cinci zile, de trei ori pe zi.

  Mai mult, unguentul de tătăneasă este eficient în tratarea durerii de spate după dislocarea articulațiilor în genunchi, sau osteoartrita.

  Exerciții
  De asemenea, vă puteți calma durerea de spate prin efectuarea unor exerciții simple, care vor fi de mare folos pentru durerea de spate și de sănătate. Aici sunt cele mai bune exerciții pentru acest scop:


  1. Întindețivă pe burtă și ridicați-vă încet partea superioară a corpului (de la talie în sus) ținând antebrațele pe pământ. Stai în această poziție timp de 10 secunde, și apoi repeta din nou.
  2. Genunchi la piept
   Întindețivă pe spate, de data asta cu picioarele lipite. Apoi, pune-ți mâinile sub unul din genunchi și trage spre piept. Stai în această poziție timp de 30 de secunde, și după aceea, se repetă cu celălalt genunchi.
  3. Hiperextensiune
   Întindețivă pe burtă. Pune-ți mâinile la spate. Apoi ridicați pieptul și picioarele de pe pământ simultan. Stai în această poziție timp de 5 secunde, și apoi se repetă.

  Lasă un răspuns