Sari la conținut

Cum Să-ți Detoxifici Organismul Prin Picioare

  Conform medicinei chinezești, îți poți detoxifiaa corpul prin picioare. Sistemul chinez de reflexologie susține că picioarele conțin zone de energie naturală conectate la sistemele majore de organe ale corpului. Prin urmare, detoxifierea corpului prin picioare elimină toxinele interne similare cu transpirația. Iată cum se realizează acest proces ușor și eficient:

  Tampoane Pentru Detoxifierea Picioarelor
  Puteți cumpăra tampoane de dezintoxicare de la orice magazin de alimente de sănătate. Ar trebui să le aplici înainte de culcare și să le scoți când te trezești. În cazul care tampoanele de dezintoxicare devin întunecate, înseamnă că corpul tău eliberează toxine.

  Baie Ionică Pentru Picioare
  Folosind băi ionice pentru picioare, poți detoxifica corpul extrăgând toxinele prin picioare. Apa caldă este pentru a deschide porii, în timp ce sarea acționează ca un astringent anti-inflamator. Se absoarbe ionii și detoxifierea este efectuată. Mai mult, puteți efectua aceste băi pentru tot corpul.

  Vă prezentăm câteva moduri:

  Rețetă De Detoxifiere Cu Sare
  Ingrediente:

  1 ceașcă de sare epsom
  1 ceașcă de sare de mare
  2 cești de bicarbonat de sodiu
  uleiuri esențiale (opțional)

  Instrucțiuni:

  Turnați apa fiartă într-un borcan și lăsați toate ingredientele să se dizolve. Apoi, umpleți baia unde veți scufunda picioarele cu apă caldă și adăugați oțet de mere. Apoi adăugați amestecul de sare și uleiuri esențiale. Înmuiați picioarele 30 de minute. După baie puteți simți slăbiciune și epuizare.
  Această baie va calma iritația pielii, detoxifică corpul și va crește nivelul de magneziu.

  Rețetă De Baie De Detoxifiere Cu Lut
  Ingrediente:

  1/2 cup bentonită din argilă
  1/2 ceașcă sare (Epsom)
  uleiuri esențiale (opțional)
  Instrucțiuni:

  În primul rând, se dizolvă sarea Epsom într-un borcan cu apă fierbinte și se adaugă uleiuri esențiale dacă este necesar. Apoi, amestecați lutul într-o cantitate mică de apă până se dizolvă. Apoi amestecați lutul cu baia și înmoaie picioarele timp de cel puțin 20 de minute. Această baie uimitoare va elimina toxinele și va crește nivelul magneziului.

  Reteta De Baie De Detoxifiere Cu Peroxid de Hidrogen
  Ingrediente:

  2 cupe de peroxid de hidrogen
  1 linguriță de ghimbir uscat
  Instrucțiuni:

  Ar trebui să umpli cada cu apă caldă și să adaugi apă oxigenată și ghimbir uscat. Apoi absorbiți cu tot corpul timp de aproximativ 30 de minute. Aceasta baie va calma orice fel de durere și de a ajuta cu iritarea pielii și alergii.

  Lasă un răspuns