Sari la conținut

TOP – 8 Produse care curăță vasele


  Obiceiurile proaste, alimentația irațională, stresul zilnic și ecologia proastă afectează în mod negativ sănătatea vaselor de sânge, aducând cu ele o mulțime de consecințe teribile…

  Împărtășim metode eficiente de curățare a vaselor de sânge, care vor ajuta la prevenirea problemelor grave!

  Produse care curăță vasele

  1. Orz

  O cantitate mare de polizaharidă beta-glucan, care are un efect eficient de colesterol, provitamina A, vitaminele B și mineralele face orzul un produs indispensabil pentru sănătatea corpului. Extractul de orz tânăr protejează vasele de la formarea cheagurilor de sânge.

  1. Semințe de in

  Infuzia de semințe de in are proprietăți incredibile. Curăță bine vasele de colesterol, prevenind astfel riscul de ateroscleroză. Semințele de in sunt, de asemenea, bogate în acizi grași omega-3 și fibre. Un conținut ridicat de lignani reduce riscul de cancer mamar la femei.

  1. Ulei de măsline

  Acidul oleic, care este atât de bogat în ulei de măsline, este perfect absorbit în intestin, normalizează procesele metabolice și întărește pereții vaselor de sânge.

  Acizii grași omega-9 reduc tensiunea arterială, previne perfect obezitatea și diabetul, precum și pot reduce cu ușurință nivelul colesterolului „rău” din sânge.

  1. Nuci

  Nucile, în special nucile Caju, conțin cantități uriașe de acizi grași omega-3, care reduc colesterolul și împiedică bolile cardiovasculare. Dar migdalele promovează sângerarea și protejează pereții vaselor de sânge de îmbătrânirea prematură.

  1. Pește gras

  Peștele este extrem de util pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Acizii grași polinesaturați conținuți în pește luptă cu ateroscleroza și efectele sale dăunătoare. Consumul regulat de pește reduce semnificativ riscul de infarct miocardic.

  Acizii grași omega-3 pot reduce nivelul trigliceridelor din plasma sanguină, reduc riscul de tromboză și normalizează tensiunea arterială. Deci, de ce să nu gătești un pește astăzi?

  1. Fasole

  Leguminoasele sunt bogate în aminoacizi valoroși și o cantitate imensă de proteine vegetale. Fasolea conține multe vitamine și minerale, iar fibrele leguminoase curăță corpul de toxine și toxine.

  Acest produs are proprietăți coleretice, elimină eficient colesterolul și stabilizează nivelul zahărului din sânge. Apropo, conținutul caloric al fasolei este destul de amuzant: 100 g de produs conține doar 57 kcal, iar beneficiile leguminoaselor sunt de neprețuit.

  1. Avocado

  Acest fruct uleios este cel mai bun prieten al inimii și vaselor de sânge! Conținutul unei cantități uriașe de grăsimi nesaturate face ca avocado să fie un produs indispensabil, capabil să reducă cu ușurință colesterolul din sânge și să prevină bolile cardiovasculare.

  Acest fruct moale verde este bogat în fibre, vitamina E, B6, C, cupru, acid folic și acizi grași omega-3. Fructul este bogat în antioxidanți, capabil să prevină îmbătrânirea prematură. Utilizați avocado cel puțin o dată pe săptămână și veți vedea că organismul vă va mulțumi cu siguranță cu o sănătate excelentă!

  1. Ciocolata neagra

  Da, ciocolata este capabilă să vă protejeze vasele de boli grave! Uleiurile esențiale incluse în compoziția sa pot reduce nivelul colesterolului „rău” în sânge. Utilizarea regulată a ciocolatei amare normalizează activitatea trombocitelor și previne blocarea vaselor de sânge.

  Și capacitatea ciocolatei de a ridica starea de spirit este pur și simplu neprețuită! Magneziul, conținut în ciocolată, este capabil să salveze de depresie, să crească eficiența, să îmbunătățească memoria și să consolideze imunitatea.