Sari la conținut

OȚET DE CIDRU DE MERE – 15 BENEFICII, MOTIVE PENTRU A UTILIZA OȚET DE CIDRU DE MERE

  Acest articol vă va dovedi că oțetul de cidru de mere este cu adevărat un produs minunat și util

  Oțetul este minunat pentru aproape orice piele, păr, casă și chiar și animalele de companie pot beneficia de proprietățile sale. Pur, organic, nefiltrat, nepasteurizat, oțet de cidru de mere este mult mai mult decât un dressing de salată!

  Utilizarea oțetului de cidru de mere elimină toxinele
  Cum așa? Da, totul este simplu – oțetul de cidru de mere este fabricat din suc de mere fermentat fără impurități. Și prin urmare, înlocuind oțetul de cidru de mere cu alte produse, reducem imediat proporția de compuși chimici artificiali în casele noastre și în viața de zi cu zi.


  Vă poate da părului o strălucire sănătoasă
  Clătiți cu oțet de cidru de mere părul după spălare, îl veți întări, crește volumul și îi veți da o strălucire naturală. Luați o sticlă de sub șampon, turnați o jumătate de lingură de oțet de cidru de mere și o ceașcă de apă rece în ea. După câteva ori spălați-vă capul cu șampon, clătiți-l cu această soluție.

  Oțetul natural de cidru de mere reglează pH-ul pielii

  Luați o parte oțet de cidru de mere, două părți de apă, și cu un tampon de bumbac frecați fața cu amestecul rezultat. Puteți face acest lucru înainte de culcare după spălare sau dimineața, înainte de a aplica un umidificator. În plus, puteți picura oțet de cidru de mere pe pete de pigment sau cicatrici de acnee înainte de culcare – ceea ce contribuie la vindecarea lor.

  În plus, oțetul de cidru de mere vă poate ajuta să scăpați de negi. Pentru a face acest lucru, înmuiați vată în oțet și apoi lipiți-o peste noapte cu un plasture steril pe negi. Rețineți că, sub influența oțetului, pielea se poate umfla ușor, dar negul după mai multe aplicații ale acestui remediu va cădea. După aceea continuați să utilizați pentru încă câteva zile pentru a exclude recidiva.

  Oțetul de cidru de mere albește dinții
  Pur și simplu frecați dinții cu o bucată de vată înmuiată în oțet de cidru de mere și apoi clătiți gura apă.


  Oțetul de cidru de mere ameliorează mâncărimea după arsuri solare
  Se toarnă o ceașcă de oțet de cidru de mere în cada dvs. și stați în ea timp de 10 minute pentru a elimina mâncărimea de la arsurile solare.


  Oțetul de cidru de mere poate fi folosit în loc de loțiune după bărbierit
  Luați o parte oțet de cidru de mere și o parte de apă, turnați într-o sticlă, agitați bine și aplicați-o imediat după bărbierit.


  Ar putea înlocui bine masajul
  După ce ați frecat cu oțet de cidru de mere picioarele și mâinile, veți îndepărta oboseală și o să vă simțiți ca și cum ați fi vizitat unu terapeut de masaj bun.

  Oțetul de cidru de mere vă poate ajuta să pierdeți în greutate
  Pentru a face acest lucru, diluați 2 lingurițe de oțet de cidru de mere într-o jumătate de litru de apă și beți puțin acest amestec pe tot parcursul zilei. Cercetările efectuate arată o pierdere mică, dar tangibilă în greutate la cei care consumă în mod regulat acid acetic (componenta principală a oțetului de cidru de mere).

  Oțetul de cidru de mere ne ajută să ne normalizăm întregul corp
  Corpul nostru încearcă în mod constant să ajungă la o stare de echilibru – așa că ajută-l! Paradoxal, dar oțetul de cidru de mere ajută organismul să scadă nivelul de aciditate. Studiile arată că nivelurile ridicate de aciditate (pH scăzut) duc la scăderea puterii și la scăderea imunității. Și, prin urmare, încercați să-l luați cel puțin o dată pe zi.


  Vă poate ajuta să reduceți nivelul toxinelor din organism
  Oțetul de cidru de mere, împreună cu normalizarea echilibrului acido-bazic al corpului, îl scutește de toxine. Studiile arată că stimulează activitatea cardiovasculară a corpului și ajută la curățarea ficatului de toxine.

  Oțetul de cidru de mere are un efect pozitiv asupra sistemului limfatic
  Acest oțet magic ne ajută să dizolvăm mucusul care se acumulează în organism și să curățăm sistemul limfatic. Studiile arată că oțetul de cidru de mere este extrem de util pentru un alergic, deoarece reduce producția de mucus în organism și ajută la curățarea sinusurilor nazale. În plus, ajută la prevenirea sinuzitei și a simptomelor lor – cum ar fi procesele inflamatorii și durerile de cap.


  Ajută la scăderea ciupercii Candida
  Acest oțet este bogat în enzime naturale care ajută corpul nostru să scape de ciupercile asemănătoare drojdiei Candida care provoacă stomatită la om. În plus, se crede că această ciupercă provoacă oboseală, tulburări de memorie, senzație de lipsă de dulce și multe alte simptome neplăcute.


  Oțetul de cidru de mere ajută la scăderea arsurilor la stomac
  Da-da, oricât de paradoxal credeți că este, cercetările arată că oțetul de cidru de mere normalizează echilibrul acido-bazic, eliminându-ne astfel arsurile la stomac. Pentru a scăpa de arsuri la stomac, luați o linguriță de oțet de cidru de mere, consumând-o imediat cu un pahar de apă. Cu toate acestea, să nu faceți acest lucru dacă aveți un ulcer.


  Oțetul de cidru de mere vă ajută să scăpați animalele de companie de purici
  Se amestecă oțetul de cidru de mere și apa într-un raport unu-la-unu și apoi se freacă o cantitate mare de amestec rezultat în pielea animalului de companie. Tratați toată pielea și repetați procedura timp de aproximativ o săptămână.


  Oțetul de cidru de mere este un odorizant natural pentru casa ta
  Puteți curăța perfect vasul de toaletă cu oțet, după care mirosul proaspăt de mere va rămâne în toaletă! Doar turnați oțetul de cidru de mere în toaletă și lăsați-l acolo peste noapte. În plus, îl puteți folosi în curățarea bucătăriei în locul unui detergent special.

  Lasă un răspuns