Sari la conținut

Cistita? Calmarea rapidă a arsurii, eliminarea bacteriilor și accelerarea recuperării poate face acest remediu!

  Cistita: semne și rețetă eficientă

  Când boala învinge, încercăm să o neutralizăm mai repede. Cistita se manifestă prin inflamația mucoasei vezicii urinare. Datorită anatomiei sale, bărbații sunt susceptibili la cistită în doar 1% din cazuri, dar la femei acest prag crește la 25%. Nu trebuie să credeți că copiii nu se îmbolnăvesc de cistită.

  Această boală este de două tipuri: cistită cervicală acută sau cronică.

  De ce femeile sunt mai predispuse la această boală? Totul constă în anatomie, deoarece la femei uretra este largă și scurtă, ceea ce face mai ușor să pătrundă infecțiile.

  Cauzele cistitei pot fi:

  • infecții cauzate de igiena ;
  • boli ginecologice netratate sau neglijate;
  • ședere prelungită în frig, care provoacă hipotermie. Nu e de mirare de ce fetelor li se spune să nu stea pe beton și pe suprafețe reci. De asemenea, nu este recomandat să fiți pe stradă pentru o lungă perioadă de timp în timpul frigului;
  • un stil de viață pasiv. Munca sedentară perturbă fluxul sanguin. Dacă profesia dvs. necesită 6-8 ore de ședere pe scaun, faceți pauze o dată la 1-2 ore. Trebuie să te ridici și să mergi pe hol, să faci înclinații. Aceste exerciții simple vor ajuta la evitarea tulburărilor circulatorii.
  • dieta dezechilibrată. Iubitorii de alimente picante și grase se îmbolnăvesc mai des de cistită. Componentele care conțin cantități crescute de piper, Kari sau sare duc la iritarea vezicii urinare.
  • o vizită neregulată la toaletă. Dacă doriți să mergeți la toaletă, atunci trebuie să mergeți imediat la toaletă, dacă este posibil. O femeie trebuie să meargă la toaletă de cel puțin 5 ori pe zi. În caz contrar, infecțiile stagnează și se dezvoltă mult mai repede.

  Oferim un remediu pentru cistită pentru cei care au intrat deja în „labele” acestei boli. Aveți nevoie de rădăcină de patrunjel, cruste uscate de lamaie, miere și ulei de măsline. Toate componentele a câte 250 de grame.

  Măcinați rădăcina de patrunjel. Puneți în blender toate ingredientele și mestecați. Masa ar trebui să devină omogenă. Apoi puneți în frigider.

  Dimineața, mâncați 1 lingură de remediu. Nu uitați să beți apă. Apa filtrată pură elimină toxinele și infecțiile acumulate în organism.