Sari la conținut

10 produse care se luptă în mod natural cu Candidoza.

  Infecția fungică sau candidoza științifică este o boală cauzată de ciuperca genului Candida.

  Vă vom spune despre 10 produse care se luptă în mod natural cu Candida.

  Tratamentul candidozei

  • Oțet de cidru de mere

  Oțetul de cidru de mere este un medicament eficient pentru tratare. Acesta conține enzime naturale care ajută la încetinirea creșterii ciupercii Candida și modifică mediul pentru dezvoltarea sa. Oțetul poate fi utilizat în tratamentul Candida în gură, pe piele, în intestin și în infecția vaginală. Trebuie să alegeți cu atenție oțetul de cidru de mere înainte de a cumpăra. Pentru rezultate mai bune, este mai bine să alegeți nefiltrat și non-pasteurizat.

  Pentru tratamentul Candidei în gură, trebuie să diluați 2 lingurițe oțet cu 8 lingurițe de apă și clătiți timp de câteva minute. Procedura se efectuează de trei ori pe zi pînă la dispariția simptomelor. Cu afte pe piele, sunt folosite băile : două pahare de oțet pentru o baie cu apă caldă. Apa trebuie să acopere toate zonele afectate. Luați o baie timp de o jumătate de oră, o dată pe zi, pînă la ameliorarea simptomelor.

  În tratamentul de Candidă în intestin puteți pregăti o băutură din 2 linguri de oțet amestecat cu 8 linguri de apă, beți de două ori pe zi. În tratamentul aftoasă vaginală, faceți o baie descrisă mai sus sau dușuri. Oțetul este diluat cu 1: 1

  • Legume non-amidon

  În timpul dietei ar trebui să se excludă legumele amidonoase, preferate sunt roșiile, castraveții, ceapa. Ele pot fi consumate atât în formă brută, cât și în formă coaptă. Legumele cu frunze verzi sunt bogate în acid folic, care este adesea recomandat de medici în tratamentul de Candida .

  • Ulei de nucă de cocos

  Uleiul de cocos organic conține substanțe cu proprietăți antifungice cunoscute sub numele de acid cipriot și lauric. Acești acizi împiedică creșterea candidei prin închiderea găurilor în pereții celulelor de drojdie și forțându-i să moară. Uleiul de nucă de cocos contribuie, de asemenea, la curățarea corpului de toxine care se acumulează ca urmare a dezintegrării drojdiei.

  Puteți aplica ulei de nucă de cocos în interior și în exterior. Puteți găti sau pur și simplu să luați 1 linguriță., ajungând treptat la 3 linguri, pentru tratamentul intravaginal, utilizați un tampon înmuiat în ulei cald.

  • Usturoi

  Usturoiul este clasat pe locul 10 al produselor care înlocuiesc antibioticele. Acesta conține un compus allicin-care conține sulf cu proprietăți antifungice naturale. Acest produs poate distruge întreaga colonie de ciuperci într-un timp scurt.

  Dacă vă place usturoiul, atunci pentru dvs. nu va fi o problemă cum să-l utilizați. Este suficient 2 căței de usturoi pe zi pentru a combate boala. Dacă nu sunteți un iubitor de usturoi, atunci acesta poate fi luat în capsule, usturoiul va începe să se dizolve în intestin, ceea ce va împiedica în același timp mirosul. În tratamentul de Candidă vaginală, se utilizează tampoane de bumbac și tifon înmuiate în perfuzie de usturoi și dușuri cu perfuzie de usturoi.

  • Ulei și semințe de in

  Foarte eficient în tratarea de Candida uleiul de in și semințele de in. Acestea trebuie incluse în dietă. O jumătate de lingură de ulei de in de două ori pe zi va fi suficient. Pentru semințe, trebuie să faceți perfuzie. La o lingură de de semințe, turnați 300 ml de apă clocotită într-un termos. A doua zi, infuzia este gata. Bea infuzie pe tot parcursul zilei. Cursul tratamentului până la dispariția completă a simptomelor.

  • Produse lactate fermentate

  Cu Candidoza, puteți și trebuie să utilizați produse lactate fermentate, care conțin bifido și lactobacterii. Kefir, iaurt, iaurt neîndulcit, smântână, brânză de vaci – va da un efect pozitiv. Produsele lactate fermentate inhibă procesul de activitate a florei patogene, oferind astfel un efect de sănătate.

  Condimente

  Ca mijloc activ de combatere a candidozei, condimentele, cum ar fi scorțișoară, frunze de dafin, cuișoare, sunt foarte potrivite. Scorțișoară dăunează celulelor de drojdie, le privează de proprietățile lor naturale și, în cele din urmă, le face să moară. Utilizarea uleiului de cuișoare ca medicamente antifungice a fost confirmată în mod repetat de studii. Fitoncidele conținute în frunza de dafin ajută la eliminarea toxinelor și a toxinelor din organism și contribuie la eliminarea rapidă de Candidoza.

  • Bulion din oase

  Bulionul a fost folosit de mult timp în medicina populară. Acesta restabilește perfect microflora intestinală și funcțiile tractului digestiv. Bulionul de oase conține minerale în formă ușor digerabilă și aminoacidul glicină, care stimulează sinteza acidului clorhidric în stomac. De asemenea, bulionul conține cel puțin un aminoacid important glutamina și colagenul. Toate acestea îmbunătățesc creșterea și dezvoltarea microflorei intestinale, creând un mediu favorabil pentru bacteriile benefice.

  • Ulei de măsline

  Uleiul de măsline conține acid oleic, care provoacă efecte antifungice puternice și stimulează răspunsurile imune ale organismului uman la bacteriile Candidoze. De asemenea, uleiul este o sursă de acizi grași omega-3 și polifenoli, două componente care întăresc apărarea organismului și luptă împotriva ciupercii Candida.

  Factorul decisiv în tratamentul candidozei este nutriția fără lapte și includerea alimentelor bogate în proteine, precum și a alimentelor bogate în probiotice în dietă.

  Alimente care trebuie evitate

  În primul rând, este zahăr, afumate, alimente grase și murate. Precum și alcoolul, care ajută la creșterea acidității în intestin și stomac. Este necesar să se excludă consumul de carbohidrați simpli, deoarece este un mediu nutritiv pentru Candida.

  Practic, metoda de tratament dietetic se reduce la sarcina principală-normalizarea mediului acid și alcalin, care este dăunător pentru multe microorganisme dăunătoare, inclusiv pentru ciupercile Candida. Dieta în tratamentul Candidozei trebuie respectată timp de trei luni și după dispariția simptomelor. Sănătate.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi : https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns