Sari la conținut

Miere cu semințe de in – cel mai bun remediu pentru vase și imunitate!

  Detoxifierea cu semințe de in!

  Detoxifierea colonului este posibilă prin mijloace naturale.

  Ia cel puțin miere! Mierea este unul dintre produsele minunate recomandate pentru o serie de proceduri. Tratează gripa și răcelile, este potrivit pentru curățarea intestinelor de toxine.

  Colonul absoarbe apa și electroliții din masa alimentară și îl transformă într-un scaun și apoi îl scoate afară. Dar dacă mișcările colonului devin lente, începe iritarea colonului, care, în cele mai grave cazuri, poate duce la cancer.

  Colonul absoarbe două până la trei litri de apă pe zi, iar curățarea acestuia din deșeurile alimentare poate fi efectuată cu ajutorul unor remedii naturale. Principalele semne ale intestinului iritabil sunt constipația, durerile de cap severe și arderea în piept (reflux gastroesofagian).

  Miere cu semințe de in: rețetă pentru detoxifiere

  Ingrediente necesare:
  un pahar de apă;
  lingură de miere naturală;
  lingură de semințe de in;
  măr verde.

  Tot ce trebuie să faceți este să curățați mărul și să-l puneți împreună cu restul ingredientelor într-un blender. Guma rezultată ajută la vindecarea întregului sistem gastrointestinal, nu doar a colonului. Este recomandat pentru utilizare de două ori pe săptămână.

  Semințele de in sunt un agent anti-cancer important, care, datorită conținutului ridicat de acizi grași omega-3, reglează fluxul de estrogen.

  În plus, semințele de in conțin o substanță care reglează tensiunea arterială, exercită un efect energetic, dar ele sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru reglarea metabolismului grăsimilor și ca sursă de calciu.

  În plus, deoarece conțin mai multe fibre dietetice decât alte cereale, semințele de in sunt considerate Superfoods pentru microbiomul intestinal. De aceea, acestea sunt recomandate pentru scăderea în greutate pentru scăderea colesterolului și prevenirea constipației.

  Iată o altă rețetă cu semințe de in pentru relaxare și curățare intestinală. Această compoziție trebuie consumată zilnic timp de o lună și vă va ajuta să scăpați aproximativ 5 kg.

  În plus, este recomandabil să rămânem la o dietă sănătoasă, să facem sport și să bem multă apă (2 litri pe zi).

  Miere cu semințe de in: o rețetă pentru relaxarea și curățarea intestinului.

  Ingrediente necesare:

  un pahar de apă;
  linguriță de semințe de in.
  Se fierbe o linguriță de semințe de in într-un pahar de apă.

  Amestecul este gata atunci când dobândește o consistență vâscoasă. Strângeți lichidul și beți-l înainte de micul dejun. Nu depozitați pentru o lungă perioadă de timp, așa că gătiți doar pentru o singură recepție.

  Aveți grijă: deoarece remedierea are un efect laxativ, veți merge mai des la toaletă.