Sari la conținut

Mumie – Beneficii uimitoare – Ce vindecă, ce este? Cum să luați?

  Mumia este o substanță organo-minerală groasă, lipicioasă, care are o culoare de la alb la maro închis (ultima este mai frecventă). Se găsește în principal în Himalaya, munții tibetani, în Munții Caucaz, Altai și Karakuma.

  Se știe că conține cel puțin 85 de minerale sub formă de ioni, precum și triterpene, acizi humici și acid fulvic.

  Conținutul de minerale din mumie depinde foarte mult de locație. Cu toate acestea, aproape toate oligoelementele fiziologic importante sunt incluse în compoziția oricărui tip, fără excepție .

  Mumia este cunoscută sub diverse alte nume, cum ar fi rășina minerală sau ceara minerală, uneori chiar numită – asfaltul negru. Astăzi, se va spune mai multe despre ceea ce este mumia, veți afla mai multe despre beneficiile acestui medicament uimitor.

  Ce este mumia


  Mumia este un produs mineral organic, cu o origine naturală. Are o culoare închisă. O consistență rigidă, asemănătoare cu rășina. Mumia este folosită în medicina tradițională și indiană.

  Interesant, această substanță are multe alte nume. De exemplu, gudron fierbinte, ceară de munte, mumii sau Chao-Thun. La urma urmei, mumiile sunt bucăți de masă densă, cu o masă eterogenă, adesea poroasă și nestructurată. Uneori, cu o suprafață lucioasă, uneori mată. Și mirosul este foarte ciudat neobișnuit.

  Mumia este descrisă ca „ulei mineral”, „ulei de piatră”,” sânge de munte „și chiar” sudoare de munte”, deoarece se scurge din crăpăturile din munți, în principal din cauza soarelui fierbinte.

  Mumie – ce tratează, cum să utilizați
  Din ce este făcut mumia? Trebuie spus că procesul de origine a acestei substanțe nu a fost încă pe deplin studiat,

  Compoziția – conține acizi organici, rășini, numeroase elemente chimice. Printre acestea: fier, calciu, fosfor și altele.

  Purificat de impurități și extracție, mumia devine o masă omogenă, o nuanță maro-negru, cu un aspect lucios, un miros specific și un gust amar. Densitatea uscată a mumiei variază de la 1,1 la 1,8 g/cm3. Mumia are un comportament plastic: la o temperatură sub 20 °C, se întărește și se înmoaie când este încălzită. Mumia se dizolvă ușor în apă, fără a lăsa urme. Conține numeroase urme de vitamine și aminoacizi.

  Soiuri de mumii
  Compoziția acestei substanțe poate avea diferențe, în funcție de locul de origine. Astfel, există următoarele soiuri de mumii:

  Coprolita este reziduuri fosilizate de origine vegetală sau animală, cu adaos de fărâmituri de pietre și sol. În Mumia de acest gen există până la treizeci la sută din elementele extractive care pot avea un efect asupra corpului.

  Mumia beneficii pentru sănătate
  Beneficiile acestei rase uimitoare de natură au fost cunoscute de foarte mult timp. Și este interesant faptul că este folosit nu numai pentru uz extern,ci și ca medicament.

  Mumia poate lupta cu mai multe probleme interne ale corpului. De exemplu,pentru vindecarea de răceli cum ar fi angina, sinuzita sau gripa. La fel de eficient se descurcă și cu inflamația sistemului urinar.

  Acest produs de origine naturală este capabil să facă față problemelor apărute în tractul gastro-intestinal. Mumiia elimina durerea, accelerează îmbunătățirea stării și recuperarea ulterioară a organelor interne. Este eficient în boli cum ar fi ulcerul, gastrita, flatulența și arsurile la stomac.

  Această substanță poate elimina migrenele, poate elimina insomnia, poate face față unor afecțiuni ale sistemului nervos. Mumia calmează corpul și îmbunătățește calitatea somnului. Salvează de nevroze și supratensiune.

  Printre altele, poate avea un efect semnificativ asupra organelor respiratorii, elimina tusea, ajuta la tratarea mai rapidă a bronșitei sau, și chiar mai rău – inflamația plămânilor.

  Mumia ajută organismul uman să controleze procesele metabolice, să producă hormoni. Promovează stimularea peri, ovare și glandelor suprarenale. Această substanță uimitoare poate fi un asistent excelent în cazul diabetului zaharat. Și toate datorită stabilizării proceselor de schimb.

  CITEȘTE : 12 Motive Pentru A Mânca Grapefruit

  Dacă vorbim despre mușchi și oase, ajutorul mumiei va fi calitățile restaurative ale acestui produs natural. Ele asigură pe deplin vindecarea rapidă a rănilor. Prin urmare, această substanță este utilizată în mod activ pentru a trata fracturile și alte probleme cu mușchii și scheletul. Nu mai puțin mumia este utilă pentru articulații: este foarte eficientă în ameliorarea durerii. Și, de asemenea, datorită efectului său antiinflamator, este capabil să ajute la tratamentul artritei.

  Utilizarea acestui produs pentru sânge este incontestabilă. Fluxul sanguin se îmbunătățește semnificativ, pereții vaselor devin mai puternici și mai elastici. Puteți numi mumia o salvare de la vene varicoase și chiar hemoroizi.

  Mumiile sunt bune pentru corpul femeilor și bărbaților
  Dacă discutăm despre beneficiile materiei naturale mumie pentru corpul feminin, aceasta ajută la stabilizarea fondului hormonal. Ajută la tratarea bolilor din zona ginecologică. Poate chiar să ajute în tratamentul infertilității.

  Nu mai puțin util pentru bărbați, deoarece crește nivelul dorinței sexuale, îmbunătățește compoziția spermei. Care, la rândul său, crește șansele de concepție a copilului.

  Mumiiei ar trebui să acorde atenție cei care vor să piardă în greutate. După cum sa menționat deja, substanța îmbunătățește procesele metabolice, inclusiv digestia.

  Ce boli tratează Mumia
  De la ce boli specifice poate ajuta această substanță naturală uimitoare și misterioasă? Există o instrucțiune privind mumia în tablete și care este prețul în farmacii? Să încercăm să facem o listă mai completă. Ce poate vindeca mumia:

  Respirație – astm, tuberculoză;

  Gastrită gastrointestinală, ulcer;

  Imunitate-alergii, imunodeficiență;

  Uretrita-uretrita, cistita;

  Nervi-insomnie, nevroze, epilepsie;

  Sistemul sexual-infertilitatea ambelor sexe;

  Probleme cu pielea – riduri, cosuri, cicatrici;

  Inima, vasele de sânge și hematopoieza – anemie, vene varicoase,
  hemoroizi, insuficiență cardiacă;

  Scheletul și mușchii – artrita, osteoartrita, fracturi, sciatica;

  Urechi/gât / nas-angina, sinuzita, gripa, raceala;

  Organele sistemului endocrin-diabet, boli ale glandelor suprarenale și peri.

  Limitări de bază pentru utilizare

  În ciuda întregului său nivel de utilitate, în cazul utilizării necorespunzătoare, mumia poate dăuna corpului. Cu toate acestea, ca un alt medicament. De exemplu, dacă organismul are tendința de a reacționa alergic, ar trebui luat cu prudență. Este mai bine să nu exagerați cu cantitatea și durata cursului de admitere, astfel încât organismul să nu se obișnuiască.


  Beneficiul acestei substanțe demonstrează foarte bine popularitatea sa în domeniul medical. Mumia este utilizată și în domeniul cosmetic.

  Utilizarea sa foarte eficientă va fi pentru pielea feței, datorită faptului că este înzestrat cu calități antiseptice, cosuri uscate, ameliorează roșeața. Antioxidanții întineresc și restaurează pielea, eliminând astfel ridurile. Un plus excelent în acest caz, acidul succinic devine.

  Nu mai puțin eficace mumia poate fi în lupta împotriva cicatricilor. De exemplu, este folosit pentru a face măști cosmetice, care, de asemenea, salvează pielea de celulită și vergeturi.

  O astfel de substanță, cum ar fi mumia, este populară și pentru păr. Cu adăugarea sa, pregătiți măști, adăugați produsul la șamponul obișnuit. Ea face fluxul sanguin mai bun, intareste foliculii de par, care salvează de la căderea părului.

  Componentele naturale ale mumiei accelerează procesele de regenerare, hidratează scalpul, protejează împotriva influenței dăunătoare a lumii înconjurătoare.

  Restricții pentru utilizarea mumie:

  Perioada alăptării (în timpul sarcinii, utilizarea acestei substanțe este strict interzisă, deoarece efectul său asupra germenului nu este absolut studiat);
  Intoleranță individuală;
  Oncologie;
  Utilizarea băuturilor alcoolice în timpul tratamentului.
  Este permisă utilizarea mumiilor de către copii? Da, este permis.

  Cum să folosiți mumia în mod corespunzător
  Mumia naturală este suficientă pentru a lua o dată pe zi pe stomacul gol, chiar dimineața. Doza nu trebuie să depășească în acest caz câteva grame. Cursul de admitere nu trebuie să dureze mai mult de zece zile. După aceea, este necesar să faceți o pauză pentru aproximativ aceeași perioadă. În caz de necesitate, cursul poate fi repetat.

  Doza de substanță poate fi crescută. Aceasta depinde în cea mai mare parte de boală. Dar, în orice caz, doza zilnică nu trebuie depășită de șase grame.

  Pentru a ști cum să utilizați mumia în mod corespunzător, este foarte important să știți cum să o dizolvați corect. O condiție prealabilă este că, înainte de a lua mumia în interior, trebuie diluată într-o cantitate mică de apă sau lapte.

  Cel mai adesea este diluat în apă. Este suficient să luați o jumătate sau două grame de mumie și să amestecați cu zece linguri de apă fiartă răcită la temperatura camerei. Nu luați lichid încălzit sau răcit.

  Ca agent extern, puteți folosi un unguent cu mumii și alți aditivi medicamentoși, cum ar fi calciu sau cătină. Aplicați-o mai bine peste noapte.

  Unde pot cumpăra mumii
  Cel mai simplu mod de a cumpăra mumie este de a comanda pe site, profitând de una dintre platformele de tranzacționare de pe internet. Și, desigur, în farmacii. Este ușor să găsiți mumia în tablete sau unguente deja menționate.

  MUMIE Extract Purificat de Rasina 60tb

  Care este diferența dintre mumiile naturale și cele false:

  Culoarea mumiei este întotdeauna întunecată, cu o suprafață lucioasă;
  Are un miros aproape imperceptibil, dar distinct, similar cu petrolul și un gust de amărăciune;
  Mumia trebuie să se înmoaie în contact cu pielea.
  Astăzi, mumia în tablete la un preț rezonabil, nu este o problemă, este vândută în farmacii. Și în epoca medievală, mumia Altai a fost considerată un lichid nutritiv Magic.

  Lasă un răspuns