Sari la conținut

Remedii pentru eliminarea pietrelor din rinichi

  O astfel de problemă, cum ar fi pietrele la rinichi, îi deranjează pe mulți.
  O bună alternativă la intervenții chirurgicale este tratamentul pietrelor la rinichi cu remedii traditionale.

  Mierea

  Mierea ajută la eliminarea tuturor pietrelor fără probleme.
  După ce vă ridicați din pat în fiecare dimineață, trebuie să beți un pahar de apă de miere. Se pregătește astfel: într-un pahar de apă, se dizolvă lingurițe de miere. Beți această soluție 15 minute după trezire.
  În funcție de neglijența bolii, luați acest medicament timp de una sau șase luni.
  Cel mai bun lucru pentru aceste scopuri este mierea soiurilor întunecate.

  Coaja de mere

  Din ea trebuie să gătești ceai. Pentru a face acest lucru, puteți folosi atât coaja de mere proaspăte, cât și cea uscată. Pentru a face acest lucru, luati doua lingurite de coaja de mere uscate, se toarnă un pahar de apă clocotită și se lasă să stea timp de 15 minute. Apoi se bea ca un ceai obișnuit.

  Uleiul de brad

  Uleiul de brad cu ajutorul acestui remediu popular are loc zdrobirea treptată a pietrelor la rinichi și excreția lor. Dar oamenii cu pietre mari trebuie să le folosească cu grijă.

  Etapa 1: utilizarea ierburilor diuretice. O săptămână de băut decocții din astfel de plante: stigmate de porumb, sunătoare, trandafir sălbatic. De asemenea, trebuie să beți sucuri proaspăt stoarse. Astfel vei pregăti corpul.

  Etapa 2: Cumpără ulei de brad în farmacie. Continuând să beți sucuri și infuzii de plante, adăugați 5 picături de 2,5% ulei de brad în fiecare pahar. Luați medicamentul de trei ori pe zi înainte de mese. Acest lucru trebuie făcut timp de o săptămână. În a treia zi, în urină începe să apară o mizerie, indicând faptul că pietrele se dizolvă și nisipul este excretat. După aceea, se face o pauză de una până la două săptămâni. După aceea, cursul tratamentului trebuie repetat până când Toate pietrele din rinichi vor fi eliminate.

  Tratamentul cu remedii folclorice pentru pietre la rinichi include și tratamentul cu ierburi.

  Încercați această rețetă. Ia 75 de grame de semințe de morcov sălbatic, o sută de grame de oregano și același fel de coada-calului. Se amestecă toate ingredientele.
  Trei linguri din acest amestec se lasa la infuzat într-un termos cu trei pahare de apă clocotită. Dimineața, stoarceți perfuzia și împărțiți-o în 4 părți egale. Luați cu o oră înainte de mese de 4 ori pe zi. Acest lucru trebuie făcut timp de zece zile. Iată câteva modalități de a trata pietrele la rinichi cu remedii folclorice.

  Dar trebuie amintit că, dacă aveți pietre cu un diametru mai mare de 10 milimetri, tratamentul chiar și cu remedii trebuie efectuat sub supravegherea unui medic.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns