Sari la conținut

Șampon De Casă Cu Usturoi Pentru Creșterea Părulului / Subțierea Părului / Pentru A Opri Căderea Părului

  Ai căutat cel mai bun tratament pentru pierderea părului? Cel mai bun tratament pentru căderea părului a fost găsit! Șamponul cu usturoi reduce căderea părului. Aici este rețeta pentru șamponul de casă care îți va schimba uimitor aspectul părului.

  Usturoiul este bogat în proprietăți antifungice incredibile și antibiotice. Prin urmare, este util în diverse probleme legate de sănătate și frumusețe. Datorită valorii medicinale a usturoiului, a fost folosit de medicii antici pentru a vindeca pielea și bolile severe, poate fi de ajutor pentru unghii, păr și piele.

  Șamponul cu usturoi ajută la reglarea eficientă a pierderii părului, poate vindeca infecții ale scalpului și de a îmbunătăți sănătatea părului foarte eficient. În plus, este un șampon natural pentru diverse complicații ale părului, cum ar fi căderea părului, mătreața, subțierea părului și uscarea părului.

  Cumpără usturoi de calitate.
  Alegeți usturoi purpuriu, deoarece este bogat în nutrienți antiseptici, antiinflamatori și antioxidanți. Dacă este greu să găsești acest tip de usturoi, poți oricând să cauți un alt soi de usturoi suculent și sănătos. Soiurile slabe de usturoi nu pot da rezultatele dorite.
  Acum, până la 30% din usturoi vine de fapt din China. Usturoiul chinezesc nu este cultivat, recoltat sau expediat conform regulilor de siguranță conform cărora este usturoiul domestic. Dacă cumperi și folosești usturoi din China, s-ar putea să ingerezi chimicale dăunătoare fără să știi.

  Ia un sampon organic
  Cele mai bune sunt șampoanele organice. Se amestecă cu usturoi și se combină bine omogen pentru a forma un șampon puternic și foarte eficient care tratează și oprește căderea părului. Șampoanele organice nu sunt scumpe și nu au mult sulf și alcool, care sunt dăunătoare pentru creșterea părului.

  Pregătește o pastă cremoasă de usturoi.
  Ia vreo zece cuișoare de usturoi si spalăle cu apă curată. Acest lucru va garanta că murdăria nu se va amesteca cu sampon. Apoi ia cuișoarele, curăță-le bine și pune-le în mașina de tocat. Continuați să măcinați cuișoarele pentru a crea o pastă de usturoi. Adăugați apă câte puțin pe măsură ce se amestecă pentru a face pastă cremoasă. Pentru a scăpa de miros adăugați o cantitate mică de ulei de măsline, ulei de mentă, ulei de jojoba și ulei de arbore de ceai.

  Amestecă bine totul pănă vei obține o pastă consistentă și netedă. Luați șamponul și adăugați pasta de usturoi, amestecați-l bine până când devine omogen. Va fi un șampon gros de usturoi, se toarnă într-o sticlă care este etanș și apoi păstrați-l într-un loc rece și uscat. Pentru a eradica particulele de usturoi folosiți un pieptene.

  Cum să utilizați șamponul de usturoi
  E foarte simplu să folosești șamponul cu usturoi. Spălați-vă părul o dată pe zi, de preferat dimineața. Masați bine scalpul. După ce ați terminat, spălați părul.

  Beneficiile de sănătate ale șamponului de usturoi
  Șamponul cu usturoi are nenumărate beneficii. Poate trata toate problemele și infecțiile legate de păr. Aici sunt beneficiile majore de sănătate de a folosi șamponul de usturoi.

  Utilizarea șamponului cu usturoi stimulează creșterea părului nou la cei cărora li se subțiază părul. Usturoiul oferă hrana necesară pentru foliculii de păr și acest lucru face părul să crească mai puternic decât înainte. În cazurile în care subțierea și pierderea de păr este un rezultat al infecției bacteriene, șamponul are antibiotice care împiedică starea și grosimea părului este restaurat.

  Oferă scalp si păr sănătos.
  Pentru părul deteriorat ca rezultat al albirii sau colorării, șamponul cu usturoi o îmbunătățește și îi dă strălucire. Cu utilizarea continuă a samponului, acesta poate fi, de asemenea, de ajutor pentru cei care suferă de o mâncărime la scalp și păr uscat.

  Proprietățile naturale și esențiale ale usturoiului pot opri ruptura, care este ca urmare a permanentelor chimice și utilizarea obișnuită a uscătoarelor de păr. Șamponul facilitează, de asemenea, fluxul de sânge și scapă de toxine care cauzează capetele despicate ale părului.

  Beneficiile sale suplimentare
  Când masezi șamponul cu usturoi de pe scalp, este recomandabil să-l lași câteva minute. Acest lucru asigură că nutrienții din usturoi au fost absorbiți.

  Concluzie
  Șamponul cu usturoi are multe utilizări și beneficii, în special pentru infecții și probleme legate de păr. Dacă aveți probleme legate de păr nu ezitați să utilizați șampon usturoi.

  Lasă un răspuns