Sari la conținut

Uleiul care elimină acidul uric din sânge, ne scapă de dependența de alcool și de țigară!

  Proprietățile incredibile ale acestui ulei sunt surprinzătoare!

  În timpul lui Christopher Columb, oamenii erau destul de obsedați de condimente.

  Au călătorit în întreaga lume de a găsi noi condimente.

  Dar Christopher Columbus a fost cel mai feroce fan al condimentelor. Un condiment pe care îl căuta, în special, a fost piperul negru!

  Piperul negru, în special uleiul esențial de piper negru, oferă o gamă largă de beneficii uimitoare pentru sănătate.

  Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial de piper negru

  Uleiul esențial de piper negru oferă nenumărate proprietăți medicinale, inclusiv laxativ, antimicrobian, antibacterian, expectorant, antioxidant, antiinflamator, diuretic, antiseptic, stimulant, antispasmodic, cicatricial, diaforetic, febril și multe altele.

  Util pentru stomac: crește secreția de acid clorhidric în stomac, care, la rândul său, îmbunătățește digestia. Digestia sănătoasă este necesară pentru prevenirea colicilor, constipației și diareei. Ardeiul negru previne, de asemenea, formarea de gaze intestinale și promovează urinarea și transpirația, ceea ce ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism.


  CITESTE : 17 Motive Incredibile Pentru Utilizarea Uleiului De Cuișoare

  Pierderea în greutate: stratul exterior al piperului stimulează descompunerea celulelor grase, făcându-l ideal pentru scăderea în greutate într-un mod complet natural.


  Sănătatea pielii: piperul ajută la vindecarea vitiligo, o afecțiune în care zonele pielii devin albe. Sa dovedit științific că piperina prezentă în piper stimulează formarea pigmentului.

  Boli respiratorii: piperul ameliorează congestia nazală și sinuzita datorită capacității sale de a dizolva mucusul și flegma în căile respiratorii.

  Activitate antibacteriană: proprietățile antibacteriene ale piperului ajută la combaterea mușcăturilor de insecte și a infecțiilor. Consumul regulat al acestui condiment curăță arterele, reducând riscul de ateroscleroză.

  Activitatea antioxidantă: proprietățile sale antioxidante ajută la prevenirea sau repararea daunelor provocate de radicalii liberi, care la rândul lor protejează împotriva problemelor hepatice, a bolilor cardiovasculare și chiar a cancerului.

  Sănătate neurologică: piperina, unul dintre principalii compuși ai piperului negru, sa dovedit a reduce tulburările cognitive și deteriorarea memoriei.

  Beneficiile uleiului esențial de piper negru depind foarte mult de modul în care este consumat. Poate fi ingerat, inhalat sau aplicat local.

  Citiți mai departe pentru mai multe detalii despre cele trei modalități de utilizare a uleiului esențial de piper negru și beneficiile atribuite fiecăruia, respectiv.

  CITESTE : Modalități Simple De A Scăpa De Mucus ( Află ce ascund doctorii )

  Înăuntru
  Atunci când este ingerat, cum ar fi sosul de grătar sau friptura, uleiul esențial de piper negru oferă sesquiterpene, antioxidanți puternici cunoscuți pentru a promova urinarea și transpirația, două moduri în care organismul elimină toxinele.

  Acest ulei crește, de asemenea, bila în stomac, ceea ce ajută la descompunerea alimentelor și la asigurarea unei digestii sănătoase.

  Inhalare
  În timp ce uleiul esențial de piper negru este cunoscut în principal pentru capacitatea sa de a relaxa corpul fizic, relaxează mintea.

  Atunci când este inhalat, adesea folosit aromatic cu uleiuri cum ar fi lavanda și ienupărul, ajută la ameliorarea stresului mental și ajută oamenii să facă față stresului asociat cu renunțarea la fumat.

  Utilizare locală
  Utilizarea locală a uleiului de piper negru, împreună cu uleiul de purtător, ajută la relaxarea mușchilor și la ameliorarea crampelor și a tragerilor.

  Proprietățile sale antispastice atenuează crampele, iar proprietățile sale antioxidante elimină acidul uric din sânge, făcându-l util pentru persoanele care suferă de gută, artrită și reumatism.

  Lasă un răspuns