Sari la conținut

5 Produse naturale cu efect antiinflamator

  Se știe că există alimente care când sunt consumate, pot provoca inflamații.

  De exemplu, produse lactate, carbohidrați, alimente foarte sărate sau grase.

  Dar există și alimente care pot ajuta la evitarea acestui disconfort.

  În primul rând, inflamația este reacția organismului care poate fi însoțită de alte disconforturi. De exemplu, cum ar fi senzația de durere, senzația de slăbiciune. Motivele pot fi foarte diferite și nu se manifestă întotdeauna imediat.

  Deci, aici sunt 5 produse naturale antiinflamatoare

  Următoarele alimente pot ajuta la prevenirea inflamației. Mai ales dacă acestea sunt incluse într-o dietă echilibrată. Și sunt însoțite de practica altor obiceiuri de viață utile.

  • Afine

   Afinele au o mulțime de vitamina C. În plus sunt bogate în vitamina A și potasiu, precum și fibre dietetice. Care este factorul cheie atunci când vine vorba de activitatea intestinului.

  • Somon

   Somonul este un tip de pește foarte recomandat pentru a menține o sănătate bună în general. Potrivit Fundației spaniole de nutriție, este bogată în acizi grași proteici, mononesaturați și nesaturați.

  Conține iod, potasiu,fosfor, seleniu. Și vitaminele B( B6 și B12), vitaminele D și E și acizii grași omega-3. Care ajută la reducerea inflamației în organism.


  • Semințe de in

   Semințele de in sunt, de asemenea, bogate în proteine, mai multe vitamine (A, B12, C, D), minerale (fier, calciu, magneziu) și acizi grași omega 3, furnizează fibre dietetice.


  • Avocado

   Avocado este un alt produs antiinflamator natural. Nu numai că este bogat în acizi grași omega-3. În plus, conține: vitaminele A, B6, B12, C, D, fier, magneziu, calciu, sodiu și potasiu.


  • Țelină

   Țelina este o legumă bogată în apă și fibre. De asemenea, conține flavonoide (cum ar fi myricetin, quercetin și kempferol)

  Conține vitaminele A, B1, B2, B6, B9, C și E. și, de asemenea, minerale, cum ar fi sodiu, sulf, siliciu, fibre, printre altele. După castravete, este o legumă cu cea mai mică valoare energetică, potrivit Fundației spaniole de nutriție.

  Postat : retetenaturiste.net
  Pentru susținerea proiectului nostru dați share la acest articol, abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns