Sari la conținut

Cu Toții Avem Celule Canceroase În Organism. Iată Cum Să Le Împiedicăm Să Devină Tumori

  Fiecare persoană are celule canceroase prezente în organism, care „se trezesc” aproximativ șase ori pe tot parcursul vieții.

  Iată cei mai obișnuiți factori care provoacă cancer:

  stilul de viață nesănătos,

  nutriție necorespunzătoare,

  mediu poluat,

  genetica.

  Utilizat pe scară largă în tratamentul cancerului chimioterapia are un efect dăunător asupra plămânilor, rinichilor, inimii, ficatului și a altor organe din organism. Distruge nu numai celulele canceroase, ci și celulele sănătoase.

  Tratamentul cancerului cu radiații și chimioterapie duce la o reducere a dimensiunii tumorii, dar nu la dispariția completă.

  Chimioterapia slăbește sistemul imunitar, iar pacientul devine foarte vulnerabil la multe infecții. Intervenția chirurgicală poate duce la răspândirea cancerului la alte organe și sisteme ale corpului.

  Numai prin întărirea sistemului imunitar, puteți preveni reproducerea celulelor canceroase. Iată ce trebuie să faceți pentru asta:

  1) Evitați alimentele care hrănesc celulele canceroase – Acestea sunt :

  Alimentele procesate și carnea roșie care cresc aciditatea în organism:

  Laptele, care creează mucus în tractul gastrointestinal – habitatul preferat al celulelor canceroase;

  Zahărul este un alt produs preferat de celulele canceroase, înlocuiți-l cu miere, dar cu moderatie.

  2) Luați suplimente cu vitamina E, antioxidanți, acizi grași esențiali. Toate acestea întăresc imunitatea.

  3)”Alcalinizați” corpul: includeți semințe, nuci, cereale integrale, legume și fructe în dietă. Beți mai multe sucuri de legume, mâncați legume crude de mai multe ori pe zi – stimulează creșterea celulelor sănătoase.

  4) Beți numai apă purificată de microorganisme dăunătoare, metale grele și toxine.

  5) Reduceți cât mai mult consumul de carne, a cărui digestie durează foarte mult timp, rămâne în intestin și provoacă acumularea de toxine.

  6) Beți ceai verde în loc de cafea, eliminați ciocolata din dietă.

  7) Saturați corpul cu oxigen. Faceți acest lucru cu exerciții fizice sau respiratorii, precum și o plimbare intensă. Celulele canceroase nu sunt capabile să trăiască într-un mediu oxigenat, așa că respirați mai adânc.

  8) Gândiți pozitiv. Încercați să evitați gândurile negative și situațiile stresante. Schimbați atitudinea față de viață și de tine. Mai multă odihnă și încercați să vă trăiți viața fericit și pe deplin!

  Sănătatea ta este doar în mâinile tale!

  Lasă un răspuns