Sari la conținut

4 Remedii Puternice împotriva Sinuzitei

  Aceste remedii sunt foarte eficiente și nu au efecte secundare!

  Sinuzita este o boală foarte periculoasă și aduce multe suferințe. Din păcate, această infecție este destul de comună.

  Sinusul infecției este o inflamație care afectează mucoasa sinusurilor. Poate fi cauzată de răceală, gripă, bacterii sau alergii.

  Vă oferim remedii naturale pentru sinuzită și un truc simplu care vă va ajuta să vă curățați sinusurile în doar 20 de minute.

  Aveți grijă de dvs., utilizați remedii naturale și veți fi sănătoși!

  Există un număr mare de remedii naturale și eficiente pentru sinuzită, am ales pentru dvs. cele mai eficiente și dovedite rețete:

  • Oțet de cidru de mere

  Oțetul de cidru de mere este un tratament excelent pentru sinuzită.

  Una dintre cele mai puternice metode de utilizare a oțetului de cidru de mere este combinarea a 1 cană de apă caldă cu 2 linguri de oțet de cidru de mere și 1 lingură de miere naturală. Bea o astfel de băutură de 1-2 ori pe zi pentru 1 pahar și sinuzita va dispărea în câteva zile.

  De asemenea, se recomandă inhalarea cu oțet de cidru de mere: amestecați 100 ml de oțet de cidru de mere cu 200 ml de apă, încălziți până la fierbere, dar nu fierbeți. Inhalați aburul cu nasul, cu ochii închiși și cu gura închisă.

  • Turmeric

  Datorită compusului puternic găsit în turmeric, cunoscut sub numele de curcumină, turmericul are proprietăți puternice de vindecare.

  Curcumina ajută la curățarea cavității sinusale și a căilor respiratorii. Turmericul are proprietăți antiinflamatorii, condimentele pot fi folosite ca una dintre cele mai puternice metode naturale de tratare a infecției sinusale.

  Se dizolvă în apă fierbinte 1 linguriță de praf de turmeric, se adaugă un vârf de cuțit de praf de piper negru, atunci când băutura se răcește, se adaugă miere și lămâie la gust. Beți 1 pahar pe zi.

  • Clătire nazală

  Deși remediile de mai sus pot fi suficiente pentru a vindeca cu succes, dar soluția salină de clătire nazală este de asemenea un tratament foarte eficient pentru sinuzită.

  Pentru a face această soluție, adăugați : 1/4 linguriță de sare de mare sau 1/4 sare obișnuită cu un vârf de bicarbonat de sodiu și câteva picături de peroxid de hidrogen la 1 cană de apă caldă.

  Faceți astfel de spălări în fiecare zi și veți scăpa de sinuzită.

  • Ulei esențial de oregano (oregano)

  Acest ulei este un remediu foarte eficient pentru tratamentul sinuzitei.

  Inhalarea cu acest ulei va curăța rapid sinusurile de mucus și va elimina inflamația. Încălziți apa la fierbere și picurați în ea 3-5 picături de ulei esențial de oregano și inhalați aburul cu nasul.

  Beți suficientă apă purificată pentru a ajuta organismul să se elibereze mai repede de mucus.

  Ventilați mai des casa dvs., mai ales dormitorul.

  Lasă un răspuns