Sari la conținut

DIETOLOGII AU CREAT O LISTĂ CU 10 ALIMENTE CARE VĂ VA AJUTĂ SĂ PIERDEȚI DIN GREUTATE MAI REPEDE

  Când vine vorba de slăbire, există trei reguli de bază privind consumul și pierderea în greutate: alegeți o varietate de alimente sănătoase, mâncați de 4-5 ori pe zi și beți multă apă. În acest articol, ne vom concentra pe prima regulă, dar cu un mic avantaj.

  Vom vorbi despre alimente care vă vor face să pierdeți rapid greutatea.

  • Avocado
   Avocado au proprietăți antiinflamatorii. În plus, aceste proprietăți ajută la stabilizarea tensiunii arteriale, la scăderea colesterolului „rău” și la reducerea riscului de boli de inimă. Acest produs accelerează, de asemenea, procesul de ardere a grăsimilor.
  • Broccoli
   Broccoli conține puține calorii și este umplut cu fibre dietetice. Pur și simplu, în ciuda faptului că broccoli este un aliment destul de simplu, vă va umple și vă va ajuta să pierdeți rapid greutatea – fără calorii suplimentare.

  Broccoli conține, de asemenea, o mulțime de minerale, substanțe nutritive și vitamine, inclusiv vitaminele A, B2, B6, C și K, folat, magneziu și proteine.

  • Semințe de chia
   Acizii grași omega vă vor ajuta să pierdeți rapid greutatea. Acizii grași omega-3 și omega-6 din semințele de chia stimulează arderea grăsimilor. De asemenea, activează enzimele care transportă grăsimea care trebuie utilizată pentru energie. Mai multă grăsime folosită de celule înseamnă mai puțină grăsime în abdomen!
  • Ou
   Hai să terminăm odată pentru totdeauna: ouăle nu sunt dăunătoare! În ceea ce privește pierderea în greutate, cercetările arată că consumul de ouă pentru micul dejun va stabiliza nivelul insulinei și va reduce foamea, ceea ce vă va ajuta să pierdeți rapid greutatea.
  • Pește gras
   Peștii grași (cum ar fi somonul, macrou etc.) sunt alimente uimitoare pentru pierderea în greutate. Acest tip de pește oferă proteine de înaltă calitate pentru construirea mușchilor.

  Încercați peștele ca masă principală cel puțin o dată pe săptămână. Creierul, inima și burtica vă vor mulțumi!

  • Grapefruit
   Un studiu de pionierat din 2004, realizat de centrul de cercetare al nutriției și metabolismului la o clinică din San Diego, California, a constatat că adăugarea de grapefruit în dietă poate crește grav pierderea în greutate.

  Linte
  Umplut cu fibre, lintele conține suficientă proteină. Pentru vegani și vegetarieni, lintele (împreună cu soia) este una dintre cele mai bune surse de proteine din plante.

  • Fulgi de ovăz
   Similar cu linte, fulgi de ovăz ajutând la normalizarea zahărului din sânge. Ovăzul conține un gel vâscos din fibre solubile, care promovează digestia sănătoasă și scăderea colesterolului.
  • Alimente picante
   O masă condimentată cu piper negru sau ardei iute vă poate stimula metabolismul! Cercetătorii consideră că alimentele picante vă ajută să pierdeți rapid greutatea prin creșterea temperaturii corpului-un proces cunoscut sub numele de termogeneză.

  Lasă un răspuns