Sari la conținut

Circulația cerebrală – O rețetă dovedită care va ajuta la îmbunătățirea circulației cerebrale

  Această rețetă este folosită în medicina tradițională timp de mai mult de un deceniu. Întărește vasele de sânge, restabilește memoria, crește imunitatea și îmbunătățește circulația cerebrală.

  O rețetă dovedită care va ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine a creierului

  Două cauze principale care duc la o încălcare a circulației cerebrale sunt hipertensiunea și ateroscleroza. Ele pot provoca o serie de boli foarte grave. Cum ar fi: paralizie, probleme de vedere, pierderea coordonării mișcării, afectarea funcțiilor sistemului cardiovascular, accident vascular cerebral. Bolile vasculare cerebrale cronice sunt numite encefalopatie disciplinară.

  Aveți grijă de dvs., utilizați remedii și veți fi sănătoși!

  Simptomele acestei boli se dezvoltă treptat . Foarte des, persoana însăși nu le acordă o importanță.

  Rareori acordăm atenție faptului că este greu să ne amintim ceva, sau că uităm în mod constant diferite lucruri mici, nume de oameni și date importante.

  Iată principalele simptome care vă vor spune că circulația cerebrală este întreruptă:

  Dureri de cap persistente
  Amețeli frecvente
  Durere oculară
  Zgomot
  Febră sau frisoane
  Greață și vărsături

  Vă oferim o rețetă, un amestec de vindecare, care este folosit în medicina tradițională timp de mai mult de un deceniu și testat de mulți oameni! Întărește vasele de sânge, restabilește memoria, crește imunitatea și îmbunătățește circulația cerebrală.

  Rețetă :

  1. Se macină 500 de grame de afine (proaspete sau congelate) și se amestecă cu 350 de grame de miere naturală, se adaugă (aproximativ 150-160 grame) rădăcină de hrean ras fin.
  2. Se amestecă bine, se pune într-un borcan de sticlă și se pune în frigider.

  Se recomandă să luați de 3 ori pe zi după mese, cu ceai din plante calde, 2-3 lingurițe.

  Dacă adăugați 1 ceapă mică, rasă fină în acest amestec, obțineți un instrument excelent pentru întărirea imunității și tratarea răcelilor și a bolilor virale. Acest amestec este deosebit de relevant În sezonul de gripă și infecții virale. Este suficient să consumați 1 lingură pe zi și puteți fi siguri că nu vă veți îmbolnăvi!

  Lasă un răspuns