Sari la conținut

Top 20 Beneficii Avocado

  Avocado este un fruct pe care îl poți mânca simplu, dulce, sărat sau savuros. Are numeroase avantaje. Nu prea ai motive să nu te bucuri de beneficiile avocado.

  FIECARE 40 GRAME DE AVOCADO VĂ OFERĂ :

  • Aproximativ 64 calorii
  • Doar sub 6 grame de grăsime sănătoasă
  • Aproximativ 3, 5 grame de glucide
  • Și aproape 3 grame de fibre alimentare

  În plus, vei găsi vitamine și minerale de care corpul tău are nevoie ca B-6, C, E, K, potasiu, magneziu și acid pantotenic.

  Avocado este o sursă de beta-caroten, de acizi grași omega-3 și de luteină care protejează ochii..

  NU TE TEME DE GRĂSIME
  Aproape fiecare calorie dintr-un avocado provine din grăsime. De ani de zile, am auzit pericolele grăsimilor mari. Le-am evitat fără să luăm în considerare că grăsimea contează mai mult decât prezența ei.

  GRĂSIMEA DIN AVOCADO TE POATE AJUTA :

  • Semnalizează burții să nu mai mănânce
  • Absorbi mai multe vitamine și nutrienți din dieta ta bazată pe plante
  • Încetiniți distrugerea carbohidraților, care poate preveni, opri sau reduce vârfurile de zahăr din sânge

  20 BENEFICII ȘTIINȚIFICE ALE AVOCADO

  SURSĂ MARE DE POTASIU
  Deficitul de potasiu devenind o epidemie ar putea fi o întindere. Avocado vă oferă 14% din alocația zilnică recomandată.

  În plus, dietele bogate în potasiu pot reduce riscurile pentru numeroase probleme de sănătate care pun viața în pericol, cum ar fi accidentul vascular cerebral și atacul de cord.

  CONȚINE ACIZI GRAȘI MONO-SATURAȚI SĂNĂTOȘI PENTRU INIMĂ

  Inflamația poate apărea oriunde în corpul dumneavoastră. Este, de asemenea, un marker pentru boli cardiovasculare și sindroame metabolice. Medicamentele convenționale maschează simptomele. Acidul Oleic îl poate reduce sau elimina.

  Acidul Oleic este abundent în avocado și ulei de măsline. Acest acid gras specific interacționează cu genomul uman într-un mod benefic împotriva potențialelor celule canceroase, conform acestui studiu.

  MARE SURSĂ DE FIBRE
  O singură servire va oferi aproximativ 27% din RDA-ul tău. Un bonus? Conțin fibre solubile și insolubile. Ambele funcționează și ajută corpul în moduri diferite.

  Fibra solubilă îți ajută flora intestinală hrănindu-l și păstrând coloniile sănătoase. Fibra insolubilă este ceea ce adaugă vrac la scaun și ușurează trecerea sa. Să mănânci puțin zilnic sau în fiecare zi te-ar putea ține normal.

  AR PUTEA SCĂDEA TRIGLICERIDELE
  Boala de inima este o boala ereditara care poate fi, de asemenea, legate de stilul de viata.

  Multe studii evidențiază rezultatele benefice ale avocado și trigliceride mai mici. Deoarece boala de inima este cel mai comun criminal legate de sănătate din lume, consumul de o dieta adecvata pentru a vă proteja de ea ar putea fi important.

  GRĂSIMILE SĂNĂTOASE VĂ POT AJUTA SĂ ABSORBIȚI MAI MULTE VITAMINE.
  Un motiv pentru care am început să auzim despre grăsimile bune și rele este acest eveniment ciudat. În timp ce reduceam aportul de grăsimi, absorbția vitaminelor și mineralelor a scăzut. Acest lucru a însemnat am mâncat sănătos fără a culege beneficiile.

  PROTEJEAZĂ OCHII
  Luteina și zeaxantina sunt carotenoide care joacă un rol important în sănătatea ochilor tăi. Ți-ar putea reduce șansele de a dezvolta cataractă și degenerare maculară.

  Cu toate acestea, consumul de unul aici și acolo pentru ochi sănătoși s-ar putea să nu fie suficient. Trebuie să mănânci avocado în mod regulat pentru a vedea cu adevărat o diferență.

  DERMATITE SI PSORIAZIS
  Uleiul din avocado poate ajuta la vindecarea plăcilor și iritații de psoriazis. Un studiu l-a combinat cu B12 și a văzut rezultate bune.

  Cu toate acestea, puteți face o cataplasmă din pulpă și se aplică în zona afectată. Natura de răcire calmează inflamația.

  SĂNĂTATEA PIELII

  Puteți face, de asemenea, o mască de față rapid cu pulpa. Folosiți-l așa cum este sau adăugați miere, suc de lămâie, sau albuș de ou pentru proprietăți astringente.

  CONȚINE VITAMINA K
  Deficiența vitaminei nu este predominantă, dar este una de care corpul tău are nevoie pentru a alunga bolile de inimă și atacul cerebral. Ajută de asemenea corpul în construirea de oase, sănătatea creierului, metabolism, și coagularea sângelui.

  Acea vitamină face multă muncă. Acesta este motivul pentru care este important să se mănânce alimente cu vitamina K, care sunt cele mai multe plante și lactate fermentate. Din fericire, consumul de o singură servire vă va aduce la aproximativ 17% din RDA.

  AR PUTEA UȘURA GREȚURILE DE DIMINEAȚĂ ÎN MOD NATURAL
  Vitamina B6 poate ajuta la reducerea grețurilor asociate cu greața de dimineață, în conformitate cu numeroase studii.

  Unul dintre beneficiile avocado este B6. Puteți obține 20% din ADR într-o singură servire. Cu toate acestea, s-ar putea fi deficitar.

  Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu naturopath înainte de a suplimenta cu peste vitaminele contra, dar puteți ajunge pentru o multime de alimente naturale care conțin această vitamina de stomac-sedimentare.

  PĂR MAI STRĂLUCITOR
  O mască de păr avocado de două ori pe săptămână ar putea inversa semnele îmbătrânirii pe fața ta, dar poate face minuni și pentru părul tău.

  Vitamina E, B-5.
  Sunt responsabili pentru pielea sănătoasă, unghii și păr. Un alt loc de muncă pe care le aborda este în creștere strălucire, reducerea căderii de par, consolidarea parului, și protejarea capetelor.

  PROTEJEAZĂ PIELEA DE AFECTAREA SOARELUI
  Știai că dacă mănânci fructul ăsta te poate proteja de ultraviolete? Bogatul profil antioxidant luptă împotriva radicalilor liberi ca aceste raze. Desigur, nu este o cremă de protecție solară sau un înlocuitor sigur de soare, dar este un motiv în plus .

  AR PUTEA UȘURA SIMPTOMELE OSTEOARTRITEI
  Este util în reducerea inflamației în corpul tău. Este posibil ca extractul să facă același lucru pentru osteoartrită.

  Nimeni nu a studiat fructul în sine pentru a vedea dacă aceleași efecte apar, dar este probabil să găsiți cel puțin un alt beneficiu de avocado bun venit în viața ta

  POATE AJUTA CU DEPRESIA
  Avocado conține o cantitate decentă de acid folic. Un rol major pe care îl joacă asupra sănătății tale mintale este prevenirea acumularea unei substanțe numite homocisteină.

  Substanța împiedică nutrienții să călătorească în creier și reduce circulația. De asemenea, restricționează producția de serotonină, dopamină și norepinefrină. Un nivel sănătos de toate trei pentru somn, reglarea dispoziției, și apetit.

  MARE PENTRU DIABETICI ȘI CONTROLUL GLICEMIEI
  Grăsimile sănătoase, precum cele din avocado, încetinesc absorbția zahărului. Acest lucru permite corpului dumneavoastră să proceseze alte carbohidrați în mesele dumneavoastră, care este util pentru diabeticii de tip 2 cu rezistență la insulină și pentru oricine este prediabetic.

  Combina acest lucru cu alte beneficii și s-ar putea pierde, de asemenea, în greutate, care poate ajuta în continuare în gestionarea sau inversarea diabetului de tip 2.

  VĂ POATE PROTEJA FICATUL.

  Un studiu japonez a examinat participanții cu hepatită C, care poate provoca leziuni hepatice moderate până la severe. În acest caz au fost animale, oamenii de știință nu au început studiile umane.

  Ar putea fi dificil de măsurat; majoritatea persoanelor cu hepatită C nu sunt conștiente de starea lor sau de orice potențială leziune până când starea lor avansează în stadii ulterioare în care ar putea apărea afectarea hepatică.

  AR PUTEA ÎMBUNĂTĂȚI FUNCȚIA COGNITIVĂ
  Abilitățile antioxidante și antiinflamatoare de Lutein îți ajută creierul. Este incert dacă poate preveni declinul cognitiv legat de boală, dar poate reduce ceața cerebrală, îmbunătăți memoria, și crește rezolvarea problemelor.

  AI PUTEA SLĂBI.
  Consumul de grăsimi sănătoase la masă te poate ajuta să te simți mai bine și să rămâi saturat mai mult timp. Se potrivește bine și în cele mai multe stiluri de viață scăzut de carbohidrați.

  De-a lungul timpului, pe măsură ce consumați mai puține calorii, vă puteți aștepta să slăbiți dacă vă respectați stilul de viață sănătos și nu consumați avocado.

  EXISTĂ EFECTE SECUNDARE DE LA CONSUMUL DE AVOCADO?
  Poate fi. Fiecare persoană e diferită, dar dacă corpul tău nu e obișnuit cu conținutul de grăsime sau fibre, s-ar putea să ai probleme gastrointestinale minore care vor dispare odată ce corpul tău se ajustează.

  S-AR PUTEA SĂ AVEȚI:

  • Balonare
  • Diaree
  • Tulburări gastrice
  • Indigestie
   Dacă prezentați oricare dintre aceste simptome, trebuie să reduceți din nou cantitatea și/sau frecvența până când stomacul funcționează normal din nou.

  Încercați o servire sau două pe săptămână, și treptat construi spre mai multe serviri pentru a evita disconfortul stomacului. S-ar putea să iei prea multe fibre.

  Fie că ești un profesionist iubitor de avocado sau doar îți începi călătoria, cu siguranță ai 20 de motive să te bucuri fără o fărâmă de vină.

  Lasă un răspuns